Bi radi naslednje novo leto preživeli v koči, kjer se boste lahko maksimalno sprostili v dobri družbi?

Najem koče za novo leto je odlična ideja za vse, ki novo leto radi praznujete v ožjem krogu prijateljev ali družine. Koče v Sloveniji omogočajo bivanje večjemu številu ljudi, kar vam bo omogočilo, da boste povabili vse, ki so vam pri srcu in bi z njimi radi preživeli Silvestrski večer. Najem koče za novo leto je odlična ideja za vse, ki bi se radi zabavali brez strahu, da bi bili preglasni ali da bo motili sosede, saj se koče po večini nahajajo na samem, kar pomeni, da boste lahko maksimalno uživali, kolikor vam bo pasalo. Na voljo za najem so tudi manjše koče, ki so namenjene parom. Če bi novo leto raje preživeli samo v družbi vašega partnerja, potem bo najem koče lahko zelo romantična ideja, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

najem koče za novo leto

V Sloveniji imamo na voljo kar nekaj koč, ki so primerne za praznovanje novega leta. V kolikor bi novo leto radi preživeli na nekoliko bolj luksuzen način, si lahko omislite eno izmed koč, ki imajo na voljo tudi savno ali jacuzzi. Ta dva dodatka sta v zimskih mesecih v lesenih kočah izjemno zaželena, saj precej popestrita samo dogajanje, poskrbela pa bosta tudi za precejšnjo mero razvajanja v mrzlih zimskih dneh.

Najem koče za novo leto lahko spremenite v nekajdnevni oddih v naravi. Vzemite si kakšen dan več prosto in kočo rezervirajte za kakšen dan več. Tako boste lahko novo leto preživeli v sklopu novoletnega oddiha v naravi, v družbi vašega partnerja, prijateljev ali družine. Lesene koče so odlična priložnost, da se zbližate z ljudmi, ki so vam v življenju najpomembnejši, prav tako pa bodo lesene koče poskrbele za odlično bivalno klimo, saj les vzbuja občutek domačnosti in topline, kar vam bo pomagalo, da se boste bistveno lažje sprostili.

Odlično za večje skupine

Najem koče za novo leto je odlična izbira za vse, ki bi novo leto radi preživeli v večji družbi.

Lahko boste bolj glasni

V koči sredi gozda vam prav nihče ne bo preprečil zabave z glasno glasbo do poznih ur.

Ogrevanje s kaminom

Ogenj iz kamina v lesenih kočah pričara prav posebno vzdušje.

Prijetna bivalna klima

Lesene koče pričarajo zelo prijetno bivalno klimo tako pozimi, kot tudi poleti.

Najem cele koče

Na voljo boste imeli celo kočo samo zase. Vsak bo imel dovolj prostora za udobno bivanje.

Koče za najem po našem izboru:

novo leto najem koče

Zakaj najeti kočo za praznovanje novega leta?

Najem koče za novo leto vam bo omogočil, da boste lahko »žurali« , kot vam bo pasalo. Sredi gozda v dobro opremljeni in udobni leseni koči vam prav nihče ne bo »težil«, če boste imeli glasbo preveč naglas, prav tako pa ne boste imeli prav nobenih omejitev glede ure, do kdaj zabava lahko poteka. Po domače povedano – lahko si boste privoščili zabavo, kot vam bo najbolj ustrezalo! Najem koče za novo leto je seveda mogoče izkoristiti tudi na drugačen način v kolikor vam to bolj ustreza in sicer na bolj miren in sproščen način. Lahko si boste pripravili dobro večerjo, popili nekaj dobrega vina in se zabavali med druženjem z vam najbližjimi ljudmi.

Najem koče za silvestrovanje je nekaj malo manj običajnega. Ljudje se običajno odpravijo v večja mestna središča, kjer potekajo večje zabave, ognjemet in ostale stvari, ki sodijo zraven, le redki pa se odpravijo v lesene koče, kjer imajo na voljo svoj mir in pravila si lahko postavi vsak sam. Lesene koče so nekaj drugačnega, nekaj neobičajnega. Ste naveličani preživljanja novega leta na vedno isti način? Preizkusite letos nekaj drugačnega in se odločite za najem koče za novo leto, saj verjamemo, da boste uživali tako vi, kot vsi ostali, ki jih boste v kočo povabili, da naj z vami preživijo nekaj prijetnih dni.

Imate radi naravo? Koče, ki se nahajajo globoko v gozdu in so seveda lepo opremljene in udobne so odlična priložnost za vse, ki imate radi bivanje v naravi in mir. Najem koče za novo leto je odlična ideja za vse ljubitelje narave, saj bodo lahko novo leto pričakali v miru in na »svežem zraku«. V Sloveniji je veliko koč, med katerimi lahko izbirate, svetujemo pa vam, da se odločite za najem koče, ki se nahaja na lokaciji, kjer boste imeli priložnost za daljše sprehode in brezmejno raziskovanje okolice. Slovenija je polna lepih krajev, ki se jih izplača raziskati, zato opravite najem koče na enem izmed krajev, kjer vam ne bo zmanjkalo zanimivih destinacij za krajše ali daljše izlete.

Komu svetujemo, da najame kočo za praznovanje novega leta?

Vsem, ki imate radi naravo in mir. Vsem, ki bi se radi za novo leto odmaknili stran od mestnega vrveža in večjih skupin ljudi. Današnji tempo življenja postaja vedno bolj naporen, zato čedalje več ljudi čuti potrebo po tem, da se odmaknejo nekam stran, nekam, kjer si bodo lahko sprostili svoje misli in se nadihali svežega zraka.

Najem koče za novo leto tako priporočamo vsem skupinam prijateljev, ki bi radi novo leto preživeli v ožjem krogu, prav tako je najem koče za novo leto še kako primeren za družine, ki imajo navado, da Silvestrovo preživijo skupaj. Za takšen najem se lahko odloči vsak, vsekakor pa najem odsvetujemo vsem, ki nimate preveč radi narave oz. bivanja v naravi.

novo leto v koči

Kaj vse vam ponujajo lesene koče?

Ljudje bi morali bolj pogosto obiskovati naravo. Narava nas pomirja, spravlja v dobro voljo in nam pomaga, da se odklopimo od napornega tempa današnjega življenja. Če bi radi sprostili svoje misli, se odklopili in malo lažje zadihali vam svetujemo, da se odpravite v kočo v naravo, kjer boste lahko praznovali tudi novo leto. Lesene koče sredi gozda imajo prav posebno energijo, ki vam bodo pomagale do boljšega počutja. V naravi bo praznovanje novega leta še toliko bolj zabavno, saj vas prav nihče ne bo oviral pri tem, kako glasni boste, prav tako pa se boste lahko zabavali pozno v noč, brez da bi kdorkoli prekinil zabavo, saj boste vi tisti, ki se boste znašli v poziciji organizatorja te zabave.
Odklopite svoje misli in pozabite na vsakodnevne skrbi. Koče v gozdu so idealne za tovrstne stvari. Lahko si vzamete tudi kakšen dan več dopusta in se odpravite v kočo, kjer se boste lahko maksimalno zabavali. Vzemite si več dni, da boste lahko kakšen dan malo poležali in se spočili, nekaj dni lahko porabite za raziskovanje okolice in kakšne daljše sprehode, prav tako pa vam svetujemo, da v kočo pripeljete s seboj ljudi, ki so vam najbolj pri srcu, saj se boste lahko skupaj maksimalno zabavali.
Najem koče za novo leto je dobra ideja tudi zato, ker so koče lahko kar precej velike, kar pomeni, da lahko priredite zares veliko zabavo. Če boste povabili veliko število ljudi, boste na takšen način lahko priredili zares nepozabno zabavo in če boste najeli veliko kočo vam bo to pomagalo tudi pri tem, da bodo prav vsi gostje lahko udobno prespali in na splošno udobno bivali. V kolikor pa niste pristaš velikih zabav in imate raje manjše, bolj umirjene zabave, boste lahko v koči prav tako maksimalno uživali, svetujemo vam le, da se odločite za najem nekoliko manjše koče, da boste lahko tudi zmanjšali same stroške najema.
Imate radi romantiko? Najem koče za novo leto, ki ni ravno velika ali je celo namenjena samo dvema osebama je odlična ideja za romantično preživljanje Silvestrovega večera. Vse je odvisno od tega, kaj imate radi, vsekakor pa v primeru, da ste ljubitelji narave in če imate radi lesene koče, ki so lepo in udobno urejene, se lahko nadejate zelo prijetnih nekaj dni. Romantika v leseni koči je zagotovljena, še posebej v zimskem času, ko je zunaj veliko snega. Takrat bo bivanje v koči zares nekaj posebnega.
Bi radi novo leto preživeli na nekoliko bolj glasen način? Imate radi velike, glasne in dolge zabave z vašimi prijatelji? Potem bo najbolje, da se odločite za najem velike koče sredi gozda, saj boste tako dobili odličen prostor za brezmejno zabavo, na kateri vas zagotovo ne bo presenetil obisk policije, ki jo je poklical eden od sitnih sosedov, saj boste v koči, ki se nahaja sredi gozda lahko popolnoma sami.

Ne pozabite uživati življenja!

Ste se kdaj ustavili in se zamislili, kako kratka so dejansko naša življenja? Zakaj bi bili tako strogi do sebe in si ne bi vsake toliko privoščili maksimalnega užitka na lokaciji, o kateri smo vedno sanjali? Najem koče za novo leto je v večini primerov le to – priložnost za maksimalno uživanje in maksimalno sprostitev. V kolikor razmišljate o najemu koče za novo leto, vas vzpodbujamo, da opravite rezervacijo, saj bo izkušnja v koči zares nepozabna.

V Sloveniji imamo veliko koč, ki so na voljo za najem. Preverite ponudbo in izberite kočo, ki vam je pisana na kožo. Nato razmislite, koga boste vzeli s sabo in odpotujte za nekaj dni, privoščite si maksimalno uživanje in sprostitev in to vam bo pomagalo, da si boste sprostili svoje misli in duha, kar vam bo pomagalo, da se boste v prihodnje lažje soočali z vsakodnevnim stresom.

Najemite kočo, ki ima vgrajen kamin!

Kamin v lesenih kočah pričara prav posebno vzdušje. Ob prijetnem ognju boste čutili prijetno, domače vzdušje, ki vam bo pomagalo, da se boste maksimalno sprostili.

Koliko stane najem koče za novo leto?

Cena koč za novo leto se razlikuje glede na lokacijo, kjer boste kočo rezervirali, prav tako je cena pogojena z velikostjo koče in pa številom oseb, ki bodo v njej bivale. Težko sporočimo ceno, saj so precej različne. Vedno le to preverite pri lastnikih koč, ki jih oddajajo.

Koliko oseb lahko prespi v koči?

Odvisno od velikosti koče. Nekatere koče sprejmejo tudi več kot 20 ljudi, nekatere koče pa so bistveno manjše. Nekatere so namenjene celo samo dvema osebama. Predlagamo vam, da sestavite seznam oseb, ki bodo za Silvestrovo bivale v koči in nato poiščite primerno kočo, da bo udobna za vse.

Kje najeti kočo za novo leto?

Predlagamo vam, da koče ne najemate na lokaciji, ki je v primeru večjih količin snega težko dostopna. Svetujemo vam, da pri lastniku koče, ki le to tudi oddaja povprašate, ali je njegova koča dostopna v zimskem času v primeru velike količine snega.

Koliko prej opraviti rezervacijo?

Najem koče za novo leto vsako leto postaja bolj priljubljeno. Svetujemo vam, da kar nekaj mesecev v naprej opravite rezervacijo, da ne boste na koncu ostali praznih rok. Tik pred zdajci je zelo težko najti prazno kočo, saj bodo verjetno vse že rezervirane.

4/5 - (13 votes)