Kdo smo in zakaj smo razvili portal apartmaji slovenije?

kdo-smo

Smo ljubitelji narave, raziskovanja in organiziranja različnih izletov tako po Sloveniji, kot tudi tujini. Zelo radi spoznavamo nove kraje, veselimo se novih doživetij, zelo radi pa tudi spoznavamo nove ljudi in običaje.

Opazili smo, da se čedalje manj Slovencev odloča za preživljanje dopusta pri nas doma, saj je v preteklih nekaj letih tujina kot kaže postala precej bolj mikavna. Kot domoljubi se zavedamo, kaj vse nam ponuja naša čudovita domovina, zato želimo tudi drugim omogočiti, da se pričnejo zavedati, koliko možnosti imajo na voljo v Sloveniji za preživljanje enodnevnih izletov, večdnevnih izletov, prav tako pa je v Sloveniji mogoče preživeti cel glavni letni dopust.

Slovencem želimo predstaviti ideje, kje lahko najamejo turistične namestitve in kaj vse si lahko v določenem kraju ogledajo. Verjamemo namreč, da številni prebivalci Slovenije nimajo vseh potrebnih informacij o tem, kaj vse jim ponuja naša domovina, zato jim želimo podati čim boljše ideje, za zanimive izlete in potovanja znotraj naše države.

Ekipa Apartmajev Slovenija

Sledite nam na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/apartmajislovenija/