Težko bi našli kraj, kjer je toliko zanimivosti, kot ravno v okolici Podčetrtka, zato vam svetujemo, da si privoščite nekaj dni za oddih, saj v dnevu ali dveh ne morete spoznati veliko aktivnosti in lepot kraja in okolice. V vsakem letnem času je prijetno in zanimivo bivanje za vso družino. Podčetrtek, apartmaji, ki nudijo kar največ udobja in dodatnih aktivnosti pa so izredno priljubljeni zlasti pri mladih družinah, otroci tukaj resnično uživajo, saj jih poleg vodne zabave očara tudi pravljični svet, ki je našel svoje mesto prav tukaj. Bodite pa dovolj zgodnji z rezervacijo, saj je zasedenost ob vikendih in počitniških terminih zelo visoka.

Apartmaji Podčetrtek

apartmaji podčetrtekBooking.comBooking.com

Vremenska napoved za Podčetrtek:

Apartmaji Podčetrtek in poletno kopanje v Aqualuni

Če imate radi vodno zabavo, boste zagotovo obiskali vodni park Aqualuna, ki ima kar 3.000 m2 vodnih površin. Tisti malo starejši se bodo lahko prepustili sončnim žarkom, se osvežili v različnih bazenih, v senci morda prebrali knjigo ali pa le opazovali dogajanje. Podčetrtek, apartmaji in Aqualuna bodo zadovoljili vse generacije.  Vašim najmlajšim pa se bodo tu uresničile sanje, saj se vedno nekaj dogaja, vodna zabava na King Kobri, Aqua safariju ali Aqua jungle-i, poleg naštetega pa še vsakodnevne animacije in odlična kulinarična ponudba ob bazenskem kompleksu, zato bo ponudba navdušila vse člane vaše družine.

Apartmaji Podčetrtek in Termalija family fun

Family fun termalni park je bil prenovljen leta 2018 in je pravi raj za družine z majhnimi in velikimi otroki, obsega pa več kot 2.000 m2 vodnih površin. Vodnih doživetij tu zagotovo ne bo primanjkovalo, otroke pa boste težko sploh spravili ven. Podčetrtek, apartmaji in družinska zabava gredo z roko v roki, zato hitro rezervirajte svoj naslednji oddih. V toplejših mesecih imate na voljo zunanji bazen in amfiteater, v notranjih bazenih pa je odlično poskrbljeno za avanturistična vodna doživetja. Plezalne mreže, različni tobogani in vodne pištole bodo navdušile vaše najmlajše, apartmaji Podčetrtek pa vas bodo pričakali konec dneva po obilici zabave in poskrbeli bodo za vaš počitek in udobje. Seveda pa morate nujno preizkusiti tudi dva adrenalinska tobogana in plezalno steno z valovi nad bazenom. Za vaše najmlajše pa je tu celo bazen z mivko, kjer se bodo lahko igrali z lopatkami in vedri, kar je po navadi njihova najljubša zabava.

Apartmaji Podčetrtek in Termalija family fun so za družine resnično najboljša izbira, saj je vse prilagojeno prav družinam. V Termalijii so na voljo tudi prostori za previjanje, dojenje in pripravo otroške hrane, resnično je poskrbljeno za vse.

Podčetrtek, apartmaji in multidimenzionalni kino v kopalkah ? Ja, tudi to izkušnjo lahko doživite tukaj in sicer v 7D tehnologiji, kar bo navdušilo tako otroke, kot tudi najstnike. Slednji bodo verjetno veseli tudi igralnih konzol, interaktivnih tal in elektronske košarke. Za tiste mlajše pa je na voljo igralnica Oliland, svet inovativnih igral, labirintov…

Apartmaji Podčetrtek za wellness & spa razvajanja

Če si želite miru, razvajanja in novih moči, imate na voljo kar tri lokacije za vrhunsko sproščanje. Za tiste, ki si radi privoščite nadstandardna doživetja bo poskrbel Wellness center Orhidelia, ki je najbolj prestižen del Term Olimija in nudi resnično posebna doživetja v intimi pravljičnega okolja. Apartmaji Podčetrtek so odlično izhodišče za užitek v notranjih in zunanjih bazenih, savnah in prestižni kulinariki. Namenjen je predvsem parom, saj otroci do petnajstega leta nimajo vstopa, kar pa zagotavlja mir in intimo za vse zaljubljence.

podčetrtek apartmaji

Family wellness Termalija je namenjen družinam in tukaj bo vsak član družine našel užitek zase. Podčetrtek, apartmaji v okolici in sproščen oddih z obilico zabave je tukaj nekaj vsakdanjega skozi vse leto.

Spa Aronia pa je kraj, ki bo izpolnil vaše želje, tu se boste lahko razvajali z masažami, sami ali v dvoje, preverite njihovo bogato ponudbo razvajanj in doživetij. Apartmaji Podčetrtek se lahko pohvalijo tudi s to ponudbo, ki je precej raznovrstna v okolici je možnosti zelo veliko. Ste vedeli, da se tukaj lahko celo sprehodite po oblakih ? Ko boste preizkusili ta ritual, boste imeli res občutek, kot da se sprehajate nekje nad oblaki. Apartmaji Podčetrtek so raj za vse, ki ljubite razvajanja, saj si v centru Aronia lahko privoščite indijsko masažo glave, masažo za odpravo stresa in napetosti v telesu, različne nege telesa in obraza, razvajanja v dvoje in oblikovanje telesa. Poskrbeli bodo tako za žensko, kot tudi moško duša, vidva pa bosta odšla popolnoma prerojena.

Apartmaji Podčetrtek in srečanje z jeleni

Obisk Jelenovega grebena je obvezen izlet, ki bo popestril vaš oddih. Že ob prihodu bodo morda k vam radovedno prišli mufloni in damjaki, posestvo na 8 ha pa je polno jelenov. Jelene boste lahko tudi hranili, kar po navadi navduši zlasti otroke. Podčetrtek, apartmaji in jeleni. Sliši se sanjsko, kajne ? Kmetija se je nekdaj ukvarjala z govedorejo in vinogradništvom, kasneje pa so se preusmerili v turizem in pripeljali iz Brionov 75 jelenov vrste damjaki. In tu se je začela zgodba uspeha, saj je danes kmetija znana daleč naokoli in vedno polna radovednih obiskovalcev.  Apartmaji Podčetrtek so tako blizu kmetije, da jo boste morali obiskati, saj nudi neponovljivo izkušnjo sredi narave.

Gostišče Jelenov greben je znano tudi po odlični kulinariki, dva objekta pa lahko sprejmeta kar 350 ljudi. Preizkusite lahko gobje in jelenje specialitete, ponujajo tudi nedeljska in divjačinska kosila, poleg pa nudijo izbor vin iz cele Slovenije. Res so apartmaji Podčetrtek tudi odlična namestitev za kuhanje, vendar si včasih le privoščite kosilo nekje zunaj, da spoznate kulinariko teh krajev.

Vsi, ki ste sladkosnedi, boste tu prišli na svoj račun, saj v njihovi slaščičarni ponujajo domače sladice, ki jih vedno pripravljajo sami.  Preizkusite tudi njihov domači sladoled, ki zagotovo ne bo razočaral.

Apartmaji Podčetrtek in samostan Olimlje s staro zeliščno lekarno

Samostan Olimlje je priljubljena izletniška točka, ki privablja svoje goste iz Slovenije in tujine. Tu si lahko ogledate baročno cerkev z zlato – črnimi oltarji. Tu domujejo patri Minoriti, ki so uredili čudovit zeliščni vrt z več kot 200 različnimi zelišči. Apartmaji Podčetrtek pa vam nudijo kuhinjo, kjer si boste lahko kar takoj po vrnitvi skuhali dišeči zeliščni čaj, saj v njihovi lekarni lahko kupite različne čaje in druge naravne pripravke za različne bolezenske težave. Patri imajo dragoceno znanje, ki so ga prevzeli od pavlinskega reda, ki je bival tu pred njimi. Podčetrtek, apartmaji in zdravo življenje, polno pristnih doživetij, bi lahko rekli. Tu je resnično poskrbljeno za » zdrav duh v zdravem telesu ». Patre v Stari lekarni lahko vprašate po nasvetu za lajšanje različnih težav, cenovno pa so njihovi naravni izdelki res ugodni.

samostan olimije

Apartmaji Podčetrtek in samostan Olimlje nudijo obilo informacij o zdravem načinu življenja in zdravljenju različnih bolezni na naraven način, saj so že v zgodovini raziskovali zdravilna zelišča in njihov vpliv na človeka predvsem menihi in nune. To znanje je izredno dragoceno in nemalokrat naravno zdravilo ozdravi neko bolezensko težavo, s katero se morda borite že leta.  Apartmaji Olimlje so prava točka za zdrav oddih, kjer se lahko res posvetite svojemu telesu in zdravju. Menihi so bili izobraženi, poznali so stare jezike in zato so lahko prenašali znanja Hipokrata, Galena in drugih pomembnih zdravnikov in to znanje se je ohranjalo in nadgrajevalo skozi leta.

Apartmaji Podčetrtek so pravi  raj za ljubitelje čokolade

Zakaj ? Ker je tam prava zakladnica za vse ljubitelje te opojne sladkobe – čokoladnica Olimlje. V enem dnevu lahko združite obisk Jelenovega grebena, se tam okrepčate s kosilom ali malico in ko vas na cilju pričakujejo apartmaji Podčetrtek, se na poti ustavite še v samostanu, stari lekarni in čokoladnici. Od samostana se odpravite peš po idilični poti in v parih minutah boste v čokoladnici, kjer boste že zunaj vonjali sladkobo v zraku.

čokolada podčetrtek

Seveda boste lahko nakupili različne vrste čokolade, od pralinejev do zelo različnih okusov in vrst čokolad. Apartmaji Podčetrtek pa bodo zadišali po zeliščih in čokoladi, ko se vrnete. Je sploh lahko še lepše ? Za skupine pa v čokoladnici pripravijo tudi predstavite z degustacijo, samo naročiti se morate vnaprej. Čokoladnica je odprta do 17.00 ure, zato se odpravite dovolj zgodaj, da vam ne zmanjka časa.

Apartmaji Podčetrtek so v deželi pravljic in domišljije

Slab kilometer od samostana boste sredi gozda našli Deželo pravljic in domišljije, kjer lahko spoznate Rdečo Kapico, Sneguljčico, Kekca, Bedanca in druge pravljične like. Mali in veliki otroci se bodo lahko potopili v pravljični svet, obiskali pravo čarovniško kočo, kar bo zagotovo pravo doživetje za celo družino, skratka idej tukaj res ne zmanjka.

5/5 - (1 vote)