Apartmaji Strunjan prav tako kot ostali apartmaji na slovenski obali spadajo med ene najbolj priljubljenih pri nas. Slovenska obala res ni velika, vseeno pa se lahko pohvali s kar nekaj lepimi kraji, ki iz leta v leto privabljajo več tako domačih, kot tudi tujih turistov. Apartmaji Strunjan so vsako leto med glavno turistično sezono najbolj na udaru, saj se nahajajo na eni najbolj privlačnih lokacij na slovenski obali. Strunjan omogoča udobno in prijetno preživljanje letnega dopusta, zato v primeru, da tudi sami razmišljate, da bi naslednji letni dopust preživeli na tej lokaciji, rezervirajte svoj apartma čimprej, da ne boste ostali praznih rok. Tuji, kot tudi domači turisti rezervacije namreč opravljajo že nekaj mesecev pred svojim prihodom.

Apartmaji Strunjan

apartmaji strunjanBooking.comBooking.com

Ponudba apartmajev na slovenski obali:

Apartmaji Knez

Lokacija: Strunjan

Ocena: Izjemno!

Domačija Knez se nahaja v čudovitem naravnem okolju, nedaleč od morja. Gostom nudimo bivanje v Apartmajih in Studjih Knez, ki se nahajajo v čudovitem naravnem okolju Krajinskega parka Strunjan. Nastanitev je oddaljena manj kot 1,5 km od plaže in ima razgled na naravo, brezplačen WiFi ter brezplačno zasebno parkirišče.

Apartmaji

Brezplačen Wi-Fi

Hišni ljubljenčki dovoljeni

Brezplačno parkiranje

Vremenska napoved za Strunjan

Apartmaji Strunjan nudijo številne prednosti, v kolikor se boste odločili za najem, pa vam bodo omogočili tudi odlično izhodiščno točko za obisk še nekaj bližnjih krajev, ki si prav tako zaslužijo vaš obisk, saj vas bodo očarali s svojo lepoto. V tem članku vam bomo pobližje predstavili, kaj vse lahko v teh krajih počnete, svetovali vam bomo, kaj se izplača ogledati, podali pa vam bomo tudi nekaj napotkov o tem, katere apartmaje v Strunjanu bi bilo najbolje najeti, če želite svoj dopust preživeti čim boljše in po čim bolj ugodni ceni.

Apartmaji Strunjan: kakšne cene lahko pričakujete?

Cene apartmajev v Sloveniji se kaj bistveno ne razlikujejo od cen, ki jih boste našli pri naših južnih sosedih, kamor se vsako leto odpravi na dopust največ Slovencev. Slovenci zmotno mislimo, da bomo pri nas v Sloveniji lahko najeli precej bolj ugodne apartmaje, kar v nekaterih primerih seveda drži, toda po večini je tako, da so apartmaji v Sloveniji na voljo po enaki, ali morda celo še višji ceni, kot v tujini.

Cena, ki jo držijo apartmaji Strunjan se razlikuje od apartmaja do apartmaja, lahko pa bi rekli, da je neka povprečna cena v glavni sezoni nekje med 60€ in 120€ na noč. Ali so to visoke cene? To bo moral presoditi vsak posameznik pri sebi, saj vsak razpolaga z različnim proračunom. V kolikor boste te cene primerjali s cenami, ki jih imajo naši južni sosedje boste hitro opazili, da nekih večjih odstopanj ni. Dejstvo je torej, da so apartmaji tako pri nas, kot v tujini kar dragi, vsekakor pa gre to pričakovati, saj so turistične namestitve v omejenih količinah in lastniki lahko navijejo cene po svoji volji.

Kje se najbolj izplača najeti apartma v Strunjanu?

Na prvi pogled bi se zdelo, da je Strunjan bolj majhen, kar ni daleč od resnice, toda svojim obiskovalcem omogoča kar nekaj različnih opcij, ko pride do vprašanja kje najeti apartma, saj so le ti kar precej razpršeni. Če ste oseba, ki ima rada pogled na morje in ki ji na dopustu ni daljših sprehodov do plaže, potem bo najbolje, da se zagrebete za enega izmed apartmajev, ki se nahajajo v neposredni bližini morja. Tako boste lahko uživali v popolnem oddihu, saj boste imeli vse kar potrebujete na dosegu rok.

strunjan apartmaji

Vir: https://bs.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Strunjan_bay_(24209577441).jpg

V kolikor pa ste oseba, ki ima rada malo hoje in če vam ni pomembno, da se nahajate v neposredni bližini morja, potem se lahko odločite za najem apartmaja, ki je od plaže nekoliko bolj oddaljen, tako pa boste najverjetneje uspeli privarčevati tudi kakšen evro, saj so apartmaji, ki niso v centru glavnega dogajanja nekoliko cenejši. Če imate precej omejen proračun, bodo ti apartmaji Strunjan za vas najboljša možna rešitev.

Zakaj so apartmaji Strunjan tako zelo priljubljeni?

Strunjan je kraj, ki svojim obiskovalcem veliko ponuja. Na tej lokaciji je zelo lepo urejena mestna plaža, ki je primerna tako za odrasle, kot tudi najmlajše. Za vse, ki imate radi nekoliko več miru med poležavanjem na plaži bo več kot odlična tudi plaža, ki je nekoliko bolj oddaljena od glavne mestne plaže. Na tej lokaciji je na voljo tudi kar nekaj igrišč za odbojko, ki so v poletnih mesecih ena najbolj priljubljenih atrakcij. Za vse tiste, ki radi uživate ob pitju dobre kave ali dobro ohlajenega piva, bo kot nalašč lokal, ki se nahaja neposredno na glavni plaži. V tem lokalu je značilno tudi to, da v časih večjih športnih tekmovanj, kot je svetovno prvenstvo v nogometu, olimpijske igre in podobno, da vedno pripravijo velik televizor, kjer lahko športni navdušenci med uživanjem svojega dopusta spremljajo dogajanje na teh prizoriščih.

Strunjan je tudi kraj, ki se nahaja v neposredni bližini Portoroža, Pirana in pa navsezadnje tudi Izole in Kopra, kar pomeni, da apartmaji Strunjan nudijo odlično izhodiščno točko za raziskovanje okoliških krajev. Vsi ti kraji na slovenski obali so izjemno priljubljeni pri turistih, saj imajo veliko zanimivosti, ki si jih obiskovalci lahko tam ogledajo. V Piranu boste lahko uživali med opazovanjem stare arhitekture, lahko se poste povzpeli na Piransko obzidje, kjer boste odkrili čudovit razgled, v Portorožu boste lahko uživali v noro dobrem nočnem življenju, v Kopru pa se boste lahko kratkočasili med potepanjem po nakupovalnih središčih, kjer je ponudba oblačil in ostalih stvari zares široka.

Apartmaji Strunjan pa vam bodo omogočili, da se boste od potepanja naokoli lahko zvečer v miru ulegli v svojo udobno posteljo, kjer si boste lahko napolnili baterije za naslednji dan. Vsekakor ne smete pozabiti uživati, saj boste vendarle na dopustu, zato se morate temu primerno tudi obnašati – če se lahko malo pošalimo.

Kako so opremljeni apartmaji Strunjan?

Če imate z najemanjem apartmajev že nekaj izkušenj, potem veste, da lahko kaj hitro pride do kakšnih neželenih stvari, kot so slabi apartmaji, slabo opremljeni apartmaji in podobno. Na trgu je kar nekaj ponudnikov apartmajev, ki ne skrbijo ravno najbolje za svoje apartmaje, kar pomeni, da njihovi gostje zelo verjetno nad najemom ne bodo ravno navdušeni. Svetujemo vam, da ste previdni, ko izbirate apartma, saj boste zanj plačali kar nekaj svojega težko prisluženega denarja, zato je prav, da za svoj denar dobite to, kar si zaslužite.

strunjan apartma notranjost

Slika je simbolična.

Apartmaji Strunjan so, vsaj po tem kar smo mi imeli priložnost videti zelo dobro opremljeni. Po večini ne gre za luksuzne apartmaje, ki bi se lahko pohvalili z neverjetno sodobno opremo, prav tako ne gre za apartmaje, ki bi se lahko pohvalili z razkošnimi razgledi in podobno. Vsekakor pa gre za apartmaje, ki so za povprečnega uporabnika zelo dobro opremljeni. Na voljo boste imeli vse, kar potrebujete za normalno preživljanje dopusta. V to kategorijo spada kar nekaj opreme, ki jo ljudje danes nujno potrebujemo za normalno preživljanje prostega časa. Kopalnica mora biti dobro opremljena, v kuhinji morate imeti vse, kar potrebujete za pripravo vaših najljubših jedi, spalnica pa mora imeti na voljo udobno posteljo in dovolj prostora za vaša oblačila.

Apartmaji Strunjan vas nebi smeli razočarati, vsekakor pa pred prihodom preverite fotografije samega apartmaja, prav tako preverite ocene predhodnih obiskovalcev, ki vam bodo dali vpogled v to, ali je nek apartma dejansko vreden vašega denarja ali ne.

Kje najti dobro ponudbo apartmajev?

Na spletu je danes mogoče najti kar nekaj kvalitetnih ponudnikov apartmajev, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč pri iskanju najbolj primerne nastanitve za vas. Vsekakor pa je vedno najbolje apartma najeti direktno od ponudnika neke turistične nastanitve, saj boste le tako lahko poskrbeli, da vam nihče drug ne bo dvigoval cene, kar je zelo značilno za veliko spletnih strani, kjer se oddajajo apartmaji. Kakorkoli že, svetujemo vam, da pregledate ponudbo preko spleta, nato pa se odločite za enega izmed apartmajev, ki po vašem mnenju ustreza vsem vašim zahtevam, ki jih imate. Če imate neke posebne zahteve bo verjetno bistveno težje najti primeren apartma, v kolikor pa ste oseba, ki ne komplicira preveč in v kolikor ste oseba, ki ji ni najbolj pomembno, da se v apartmaju vse sveti in blešči, potem boste brez težav našli apartma, ki bo primeren za vas.

Apartmaji Strunjan vam bodo skoraj zagotovo omogočili odlično točko za preživljanje letnega dopusta, zato hitro preverite ponudbo apartmajev za termin, ki vam najbolj odgovarja in tako boste lahko hitro opravili rezervacijo in si zagotovili kar najbolj ustrezen apartma za vaše potrebe. Želimo vam prijetno in udobno preživet dopust, predvsem pa vam želimo, da si napolnite baterije za nove izzive, ki so pred vami.

4.8/5 - (5 votes)