Apartmaji Piran spadajo med ene najbolj iskanih apartmajev v Sloveniji. Piran je izjemno priljubljeno mestece, ki svojim obiskovalcem pričara prav posebne občutke. Apartmaji Piran so zato tako iskani, na žalost pa so kapacitete omejene, zato pohitite z rezervacijo, da ne boste ostali praznih rok.

Apartmaji Piran

apartmaji piranBooking.comBooking.com

Vremenska napoved za Piran

Apartmaji Piran so tako zelo iskani zato, ker je ponudba precej omejena. Piran je relativno majhno mestece, kar močno vpliva na ponudbo vseh turističnih nastanitev. Običajno so tuji turisti tisti, ki opravijo rezervacije veliko mesecev prej, saj jim Piran pogosto predstavlja le postojanko, kjer se zadržijo nekaj dni, si ogledajo okoliške kraje in se odpravijo naprej. Piran apartmaji so zaradi takšnih obiskovalcev, ki jih ni malo, hitro zasedeni, za vse, ki bi želeli opraviti rezervacijo za daljše časovno obdobje pa posledično zmanjka možnosti.

Seveda pa lahko tudi sami rezervacijo opravite nekaj mesecev pred vašim prihodom in si tako zagotovite, da vas bo vaš apartma v Piranu čakal ob vašem prihodu. Obstaja še kar nekaj prednosti, ki jih hitra rezervacija prinaša s sabo in sicer kot prva je prav gotovo nižja cena. Koliko nižjo ceno boste lahko dobili v primeru hitre rezervacije je odvisno od posameznega ponudnika apartmajev, vsekakor pa so lastniki apartmajev običajno pripravljeni cene spustiti, če rezervacijo opravite prej, saj si tako že pred pričetkom glavne turistične sezone zagotovijo, da bodo imeli svoje Piran apartmaje nabito polne.

Ugodni apartmaji Piran

Vas zanima, koliko boste morali odšteti za najem apartmaja v Piranu? Odgovor na to vprašanje je precej odvisen od sezone, v kateri apartma v Piranu planirate najeti, se pa cene običajno gibljejo nekje med 60-150€ na noč. Seveda je v glavni turistični sezoni, ki je med mesecem junijem in avgustom potrebno pričakovati, da bodo cene apartmajev Piran precej višje, drži pa dejstvo, da je tako povsod. Tudi na Hrvaški obali je situacija v teh mesecih enaka, zato se je s tem preprosto povedano potrebno sprijazniti.

piran apartmaji

Ugodni apartmaji Piran se seveda lahko najdejo. Na trgu najdete najrazličnejše apartmaje, ki se med seboj razlikujejo po kakovosti. Če boste izbrali apartma, ki ima splošno gledano precej malo opreme in je tudi nekoliko slabše vzdrževan, nima najsodobnejšega pohištva in se nahaja na neatraktivni lokaciji, potem ne gre pričakovati, da bi lastnik lahko postavil izredno visoko ceno. Apartmaji Pirani, ki spadajo v to kategorijo se lahko dobijo po ugodni ceni, zavedajte pa se, da so tudi ti apartmaji povsem vredu izbira in če niste preveč zahtevni glede kakovosti in opreme, potem bodo odlični za preživljanje letnega dopusta.

Piran apartmaji – najbolj atraktivne lokacije

Apartmaji Piran so tako zelo zanimivi za turiste, ker gre za izjemno romantično obmorsko mesto. Ljudje si želijo v tem mestecu preživeti nepozabne počitnice, ki so bolj težko popolne brez udobnega apartmaja, ki se nahaja na atraktivni lokaciji. Piran apartmaji, ki se nahajajo ob morju so običajno tisti, ki grejo najhitreje v promet. Nič čudnega, saj si večina ljudi, ki se odpravijo na dopust na morje želi, da bi lahko bivali v bližini morja, če pa bi imeli še pogled nanj, bi bila to tista pika na i, ki je potrebna za popoln oddih na slovenski obali.

apartmaji v piranu

Je pa res, da je Piran prav posebno slovensko mesto, ki je uspelo ohraniti svojo dušo, kar je ljudem izredno všeč. Prav zaradi tega jih tudi toliko prihaja v Piran, saj želijo začutiti to njegovo energijo o kateri ljudje, ki so ga že obiskali tako pogosto govorijo. Ljudje se zaradi tega odločajo za najem apartmajev, ki se nahajajo v samem centru starega dela mesta, saj verjamejo, da bo njihovo bivanje v Piranu toliko bolj romantično ali bolje rečeno pristno, kot pa če bi najeli nek modern apartma, ki je od centra starega mestnega jedra precej oddaljen.

Naslednja dobra lokacija za najem apartmaja v Piranu je tudi lokacija, ki je nekoliko bolj oddaljena od samega centra mesta. Morda se bo večini to zdelo čudno, toda apartmaji Piran, ki se nahajajo na vrhu hriba nad tem prekrasnim mestecem, gredo prav tako hitro v promet. Se sprašujete zakaj? Nič čudnega, saj si verjetno mislite, da mora biti oseba, ki opravi najem apartmaja v Piranu, ki je od morja oddaljen več minut hoje, prav tako pa je za vrnitev v apartma potreben vzpon na hrib, ki sploh ni tako nedolžen malo nora. Toda povedati vam moramo, da se z vrha tega hriba nad Piranom odpira prekrasen pogled na morje, ki je za nekatere zares neprecenljiv. Razgled je nekaj, kar so ljudje pripravljeni drago plačati in to je voda na mlin vsem, katerih Piran apartmaji se nahajajo na tej lokaciji.

Apartmaji Piran: kaj vse si lahko ogledate v Piranu?

Piran ni samo lep in romantičen. Svojim obiskovalcem lahko ponudi še veliko več! Če ste ljubitelj sončenja in plavanja v toplem morju, potem vam bo Piran pisan na kožo. Plaž za sončenje imate veliko, prav tako je Piran po večini obdan z morjem, do katerega je dostop zelo lepo urejen. Sončenje in kopanje bosta torej udobna in prijetna, najbližja plaža pa se od Piran apartmajev nahaja nedaleč stran.

obiščite piran

Apartmaji Piran vam bodo omogočili, da boste za čas vašega bivanja lahko obiskali tudi akvarij, v katere boste pobliže spoznali raznoliko biodiverziteto našega jadranskega morja. Odlična priložnost za vse, ki se na dopust odpravljate skupaj s svojimi otroci, saj bo ta turistična atrakcija najverjetneje prav njim najbolj zanimiva.

Ko se boste potikali po Piranu, se morate obvezno povzpeti na mestno obzidje s katerega se odpira prekrasen pogled na slovensko morje. Obzidje skriva zanimivo točko, do katere se lahko povzpnete po ne tako kvalitetnih stopnicah, vsekakor pa se izplača malo potruditi, da boste lahko prišli na vrh, kajti razgled, ki vas bo pričakal bo zares odlična nagrada.

Če bodo apartmaji Piran tisto, kar boste najeli, potem predvidevamo, da boste v Piranu ostali vsaj nekaj dni. Če bo temu res tako, vam predlagamo, da se vsaj en dan odpravite v kakšno restavracijo in poizkusite tamkajšnje dobrote. Slovenska obala se lahko pohvali z izjemno veliko kulinaričnimi dobrotami, zato vas vzpodbujamo, da se odpravite v eno izmed restavracij in si privoščite vaše najljubše jedi.

Apartmaji Piran vam bodo omogočili, da si boste lahko dodobra pregledali vse ulice mesta Piran, svetujemo pa vam tudi, da si ogledate cerkev sv. Jurija, ki je zares nekaj posebnega. Prav tako verjamemo, da vas bo navdušila lokacija te cerkve, s katere se razprostira prekrasen pogled na morje in Tartinijev trg v samem centru mesta Piran.

Če boste bivali v Piranu, potem je skoraj da obvezno, da si ogledate tudi Tartinijev trg, ki po našem mnenju predstavlja glavno znamenitost mesta Piran.

Apartmaji v Piranu vam torej lahko ponudijo zares veliko zanimivega, zato pohitite z rezervacijo in poskrbite, da boste med vašim obiskom tega romantičnega slovenskega mesteca bivali udobno in v vašem stilu.

Apartmaji Piran: kaj si lahko ogledate v okolici?

Ko boste obiskali Piran, vam apartmaji Piran ne bodo omogočili le ogleda tega mesta, pač pa vam lahko ponudijo veliko več. Piran se nahaja na lokaciji, ki od ostalih zanimivih in turistično privlačnih krajev ni tako zelo oddaljen. V bližini Pirana se namreč nahaja mesto Izola, ki se lahko pohvali z eno najlepših plaž v Sloveniji. Plaža v Simonovem zalivu je zares nekaj posebnega in če imate radi poletne radosti, se le odpravite v Izolo, kjer se boste v Simonovem zalivu lahko kopali in uživali s svojimi najbližjimi.

Prav tako so apartmaji Piran odlično izhodišče za obisk Portoroža, ki v Sloveniji velja za eno najbolj prestižnih mest. Portorož svojim obiskovalcem lahko ponudi zares ogromno. Na voljo imate veliko igralnic, kjer se boste lahko maksimalno zabavali, prav tako se v Portorožu odvija zares noro nočno življenje, ki ga ne smete zamuditi.

Če ste oseba, ki ima bolj rada naravo, potem vam bodo apartmaji Piran predstavljali odlično izhodišče za raziskovanje okoliških krajev s kolesom. Kolesarjenje po slovenski obali zares toplo priporočamo, saj boste ob izbiri pravih destinacij lahko priča številnim lepim razgledom, ki vas ne bodo pustili ravnodušne. Prav tako boste z izbiro kolesarjenja naredili nekaj dobrega za svoje telo in tega na dopustu vsekakor ne sme manjkati.

Apartmaji Piran – odlična izbira!

Dopust na slovenski obali je lahko prav čaroben. Slovenska obala svojim obiskovalcem ponuja veliko, je pa od vsakega posameznika odvisno, kako si želi preživeti letni dopust ali krajši oddih. Če si želite, da bi na slovenski obali lahko doživeli kar največ, bodo apartmaji Piran izjemno dobra priložnost, da se boste lahko udobno spočili in si napolnili baterije za nadaljnje raziskovanje vsaj po našem mnenju enega najlepših koncev Slovenije. Slovenija je čudovita dežela, ki jo moramo čim bolje spoznati, da bomo zares začutili njeno lepoto in se vanjo tudi zaljubili.

Kaj je dobro vedeti?

Koliko stanejo apartmaji v Piranu?

Težko je natančno določiti, kakšno ceno lahko pričakujete, kajti v Piranu je na voljo za najem veliko različnih apartmajev, ki se med seboj kar precej razlikujejo tudi po kvaliteti. Lahko bi rekli, da je nek razpon med 50 - 150 € na noč - vse pa je seveda odvisno od sezone v kateri apartma najemate in kakovosti oz. velikosti same turistične nastanitve, v tem primeru apartmaja.

Kaj vse si lahko ogledate v Piranu?

Če se boste odpravili v Piran, bi bilo dobro, da si ogledate staro obzidje, s katerega imate fantastičen razgled na celo mesto in celoten Piranski zaliv. Vsekakor vam svetujemo, da se odpravite tudi do Tartinijevega trga, kjer boste lahko videli zelo znan trg, ki ima tudi zanimivo zgodbo.

Kdaj se je najbolje odpraviti v Piran?

V kolikor razmišljate o obisku Pirana, bo najbolje, da se tja odpravite v poletnih ali spomladanskih mesecih. Poleti je morda v dnevih, ko je zares vroče bolj pametno mesto raziskovati zvečer ali zgodaj zjutraj, vsekakor pa je spomladi lahko tudi čez dan zelo prijetna temperatura za raziskovanje mesta. Pozimi in jeseni pa boste verjetno malo bolj razočarani, saj mesto pozimi precej bolj sameva.

Koliko prej rezervirati apartma v Piranu?

Svetujemo, da vsaj kakšen mesec ali dva pred vašim prihodom. Svetujemo vam, da rezervacijo opravite bistveno prej, preden dejansko pridete na oddih, da ne bo apartmaja, ki vam je všeč pred vami rezerviral že nekdo drug. Povpraševanje je napreč kar precej veliko, zato raje ne tvegajte.

4.5/5 - (4 votes)