Najem koče s savno vam bo omogočil popoln oddih v objemu neokrnjene narave v družbi vašega partnerja, prijateljev ali družine.

Najem koče s savno je primeren za vse, ki si želite nekoliko več miru in svobode. Koče, ki jih lahko najamete v Sloveniji in ki imajo na voljo tudi savno se po večini nahajajo na lokacijah, ki so od mestnega vrveža kar precej oddaljene, zato ste lahko prepričani, da bo to kot nalašč za popoln odklop od napornega tempa današnjega življenja. Najem koče s savno je primeren za vse, ki imajo radi naravo, mir in svobodo. Za takšno nastanitev se najpogosteje odločajo pari, družine ali nekoliko večje skupine prijateljev, ki bi se radi nekaj dni družili in nekoliko poglobili njihov odnos.

najem koče s savno

Koča s savno je kot nalašč za razvajanje v središču neokrnjene narave. Savna bo poskrbela za popolno sprostitev in osvežitev vašega telesa, koča sredi gozda pa vam bo nudila odlično izhodišče za dolge sprehode v naravi, ki vas bodo napolnili z energijo in vam pomagali, da se boste znova počutili kot prerojeni. Najem koče s savno je tako zares odlična ideja, kljub temu, da se za to opcijo v preteklosti ni odločalo ravno veliko ljudi.

Ljudje se verjetno za takšno turistično nastanitev niso odločali, saj večina ljudi sploh še ni pomislila, da bi bil najem koče sredi gozda lahko zabaven. Verjemite nam, da je to zelo dobra odločitev, saj vam bo najem takšne koče omogočil, da boste svoje proste dni preživeli na nekoliko drugačen način, kot ste bili vajeni do sedaj in verjamemo, da boste v koči sredi neokrnjene narave maksimalno uživali v družbi vaših najbližjih.

Odlična ideja za pare

Najem koče s savno je odlična rešitev za pare, ki hočejo poglobiti svoje razmerje.

Savna za sprostitev

Na voljo imate lastno savno, ki jo lahko uporabljate po svoji lastni želji.

Ogrevanje s kaminom

Ogenj iz kamina v lesenih kočah pričara prav posebno vzdušje.

Prijetna bivalna klima

Lesene koče pričarajo zelo prijetno bivalno klimo tako pozimi, kot tudi poleti.

Najem cele koče

Uživajte v popolnem miru v krogu vaših prijateljev, družine ali partnerja.

Apartmaji Slovenija - rezervirajte zdaj

Ko ste izbrali lokacijo za vaš naslednji izlet je čas, da rezervirate udobno nastanitev, kjer boste imeli na voljo vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice.

Vpišite ime kraja, kjer bi radi najeli apartma:Booking.comBooking.com

Koče za najem po našem izboru:

Apartma Relax & Beautiful View

Lokacija: Bližina Slovenj Gradca

Ocena: izjemno!

Klimatiziran apartma s skupno površino 75 m2 s prekrasnim pogledom na Uršljo goro. Na voljo za uporabo boste imeli lasten jacuzzi in savno (neomejen čas uporabe), čudovito teraso z lepim razgledom, na kateri imate na voljo ležalnike in jedilno mizo. Apartmaji so sodobno opremljeni z vsemi pripomočki, ki jih potrebujete za popoln oddih.

Apartma Kopiše z jacuzzijem in savno

Lokacija: Malo polje – Col

Ocena: izjemno!

Apartma Kopiše se nahaja nad Vipavsko dolino v osrčju narave. Ponuja vam sproščujoč oddih v mirni okolici s savno ki ima odprt pogled na bližnjo okolico in zunanji ogrevan jacuzzi pod zvezdnatim nebom. V notranjosti apartmaja pa vas greje naravni ogenj v kaminu.

Panoramic view Cottage house – Heaven

Lokacija:  Hočko pohorje

Ocena: Izjemno!

Panoramic view Cottage house – Heaven se nahaja v osrčju Hočkega Pohorja na 850 m nadmorske višine. Krasi jo čudovit razgled na Dravsko polje in neokrnjeno naravo, ki ponuja popolno sprostitev, stran od mestnega vrveža. Poseben ambient vas bo odpeljal v pomirjujoč in užitka poln svet, ki se ga ne boste naveličali.

Hiška na Griču

Lokacija: Spodnja Idrija

Ocena: Izjemno!

Najem te hiške vam bo omogočil popoln odklop s čudovitimi pogledi. Na voljo za uporabo boste imeli zunanjo vročo kad, savno in 5 ležišč. Odlična priložnost za vse ljubitelje narave.

koča s savno za najem

Zakaj najeti kočo s savno?

Koča s savno vam ne bo pomagala le do sprostitve, pač pa vam bo pomagala tudi do boljšega zdravja, saj je savnanje kot tako zelo zdravilno in strokovnjaki celo priporočajo, da si ga vsake toliko privoščimo. Najem koče s savno bo kot nekakšen sprostitveni center sredi neokrnjene narave. Čez dan boste lahko uživali v popolnem miru, daleč stran od vsakodnevnih skrbi, lahko boste hodili na dolge sprehode v naravo, kar vam bo pomagalo, da se boste popolnoma odklopili, zvečer pa vas bo doma čakala toplo ogreta savna v kateri boste zaključili svoj dan v stilu.

Ljudje smo bitja navad. Radi imamo stvari, ki jih dobro poznamo, saj se nam tako ni potrebno preveč obremenjevati in se soočati z neznanim. To pa ni ravno dobro, saj v kolikor si ne pustimo, da spoznavamo nove stvari, ne rastemo. Privoščite si nekoliko drugačen oddih od običajnega. Najem koče s savno ni ravno opcija, za katero se je v preteklosti odločalo veliko ljudi, kljub temu, da gre za odlično rešitev, za katero verjamemo, da bi bila všeč številnim. Najem koče s savno ni potrebno opraviti za veliko dni, pač pa lahko takšno kočo najamete za kakšen vikend ali kakšen dan več, da vidite ali vam takšen oddih odgovarja, nato pa razmislite, kaj bi vam v prihodnje najbolj ustrezalo.

Imate radi naravo? Narava je odlična za sprostitev in popoln odklop, saj v njej ni prostora za skrbi in obveznosti. Ljudje smo v današnjih časih preveč obremenjeni, zato iščemo rešitve, ki nam lahko pomagajo, da zbežimo od vsakodnevnih skrbi in se čim bolj sprostimo. Najem koče s savno sredi gozda vam bo omogočil, da se boste nekaj dni gibali samo v naravi, daleč stran od vsakodnevnih skrbi. Takšne koče vam bodo omogočile prijetno bivalno klimo, saj les ustvarja prav posebne občutke domačnosti in topline, savna pa bo samo pika na i, ki vam bo pomagala, da se boste dokončno sprostili in regenerirali svoje telo. Najem koče s savno v naravi je odličen za vse ljubitelje narave in vse, ki imajo radi miren in sproščen oddih.

Komu svetujemo, da najame kočo s savno?

Najem koče s savno je odlična rešitev za vse pare, ki so na začetku svoje poti ali pare, ki bi želeli poglobiti odnos s svojim partnerjem. V koči na samem se bosta lahko posvetila en drugemu, brez posebno motečih dejavnikov. Posvetita se en drugemu, razčistita vse težave in vajin odnos bo od tu naprej šel samo navzgor.

Najem koče v naravi, ki ima na voljo tudi savno pa svetujemo tudi vsem večjim skupinam prijateljev, ki bi radi preživeli nekaj dni skupaj v naravi. Koča je odličen kraj za zabavo, druženje in počitek, zato bo kot nalašč za večjo skupino prijateljev. Prav tako se lahko za najem takšne koče odločijo družine, saj bodo tudi otroci v koči zares maksimalno uživali.

savna v koči

Kaj vse vam ponujajo koče s savno?

Najem koče s savno je odlična rešitev, saj boste ubili dve muhi na en mah. Dobili boste kočo, ki vam bo že sama po sebi omogočila, da se boste sprostili in odklopili od običajnega življenjskega ritma, savna pa vam bo pomagala še nekoliko popestriti vaš oddih, saj vam bo omogočila, da se boste maksimalno sprostili in si napolnili vaše baterije. Savna je izjemno priporočljiva za uporabo tudi iz zdravstvenega vidika, zato boste domov s takšnega oddiha prišli kot prerojeni in polni energije za nove izzive.
Klima, ki jo pričarajo lesene koče je preprosto fantastična. Še posebej v zimskem času je bivanje v lepo ogreti leseni koči prav čarobno. V kolikor kočo s savno najemate v zimskem času, poskrbite, da ima ta koča tudi kamin na drva, saj je to pika na i odličnemu oddihu v središču neokrnjene narave. Lesene koče že same po sebi pričarajo prav posebno, sproščeno oz. domače vzdušje, v kolikor pa imate še kamin, je to recept za nepozaben oddih, ki se ga boste z veseljem spominjali.
Imate radi daljše pohode v naravo? Bivanje v koči v središču neokrnjene narave je kot nalašč za raziskovanje okoliških naravnih lepot, saj boste praktično že ob izstopu iz koče takoj v objemu narave. V kolikor imate radi daljše pohode v naravo, vam svetujemo, da najamete kočo, ki se nahaja na dobri lokaciji za tovrstne aktivnosti. Pomembno je namreč, da malo razmislite, kje boste kočo najeli, da boste imeli na voljo zadostno količino destinacij, ki bodo pritegnile vašo pozornost.
Imate radi savno? Kaj pa jacuzzi? Kot ste na tej strani že uspeli izvedeti, obstaja pri nas v Sloveniji kar nekaj koč, ki imajo na voljo savno, kjer se boste lahko dodobra sprostili, prav tako pa imamo pri nas koče, ki imajo poleg savne na voljo tudi jacuzzi. V kolikor bi radi imeli na voljo tako savno, kot tudi jacuzzi vam svetujemo, da pregledate ponudbo in si izberete kočo, ki omogoča oboje. Seveda je jacuzzi dodatek, ki je povezan tudi z dodatnimi stroški, toda če se vas v neko kočo odpravlja več, ne vidimo večjega problema v povezavi s stroški.
Že samo koča, ki se nahaja v naravi vam bo omogočila popoln odklop od običajne rutine vašega življenja, v kolikor pa bo imela koča, ki jo boste najeli še savno, bo to odlična kombinacija za nepozaben oddih. Današnji tempo življenja je postal kar malo nor. Vsi konstantno hitimo, se borimo za čim boljše rezultate, vse to pa nas na koncu izčrpava. Svetujemo vam, da si vsake toliko vzamete nekaj dni prosto, zadihate s polnimi pljuči in si napolnite baterije za nadaljnje delo. Le tako boste v življenju lahko srečni in uspešni.

Ne pozabite uživati življenja!

Ste se kdaj ustavili in se zamislili, kako kratka so dejansko naša življenja? Zakaj bi bili tako strogi do sebe in si ne bi vsake toliko privoščili maksimalnega užitka na lokaciji, o kateri smo vedno sanjali? Najem koče s savno je v večini primerov le to – priložnost za maksimalno uživanje in maksimalno sprostitev. V kolikor razmišljate o najemu takšne koče, vas vzpodbujamo, da opravite rezervacijo, saj bo izkušnja v koči s savno zares nepozabna.

V Sloveniji imamo veliko koč, ki so na voljo za najem, nekoliko manj pa je koč, ki bi imele tudi savno. Preverite ponudbo in izberite kočo, ki vam je pisana na kožo. Nato razmislite, koga boste vzeli s sabo in odpotujte za nekaj dni, privoščite si maksimalno uživanje in sprostitev in to vam bo pomagalo, da si boste sprostili svoje misli in duha, kar vam bo pomagalo, da se boste v prihodnje lažje soočali z vsakodnevnim stresom.

Najemite kočo, ki ima vgrajen kamin!

Kamin v lesenih kočah pričara prav posebno vzdušje. Ob prijetnem ognju boste čutili prijetno, domače vzdušje, ki vam bo pomagalo, da se boste maksimalno sprostili.

Kakšne so cene koč s savno?

Cena za takšno kočo je odvisna predvsem od tega, kje se le ta nahaja, torej od lokacije, cena je odvisna tudi od sezone v kateri kočo najemate, kakovosti opreme, ki jo koča ima, prav tako pa je cena odvisna tudi od števila ljudi, ki bodo v tej koči lahko bivali

Ali imamo v Sloveniji koče s savno?

Ja, v Sloveniji imamo na voljo za najem kar nekaj koč, ki imajo na voljo za uporabo tudi savno. Svetujemo vam, da rezervacijo opravite pravočasno, saj je ponudba omejena, povpraševanje pa iz dneva v dan večje.

Koliko prej naj oddam rezervacijo?

Najem koče je pametno opraviti vsaj nekaj mesecev v naprej, še posebej če želite najeti kočo, ki ima tudi savno ali jacuzzi, saj so te koče bistveno bolj priljubljene in gredo hitreje v promet.

Ali lahko kočo najamemo tudi pozimi?

Seveda! Kočo s savno je mogoče najeti tudi v zimskem času, pozanimajte se le, ali je koča dostopna tudi v primeru večjih količin snega. Vsekakor vam svetujemo, da se o vseh teh informacijah predhodno pogovorite z osebo, ki vam kočo oddaja.

5/5 - (2 votes)