Apartmaji Fiesa spadajo med ene najbolj iskanih pri nas v Sloveniji. Fiesa je majhen kraj na slovenski obali, ki predstavlja odlično lokacijo za preživljanje dopusta, saj se nahaja neposredno v bližini morja, Fiesa ima lepo urejeno plažo z enostavnim dostopom do morja, na plaži se najde dovolj sence, da v poletnih dneh ni prevroče, prav tako pa se v Fiesi nahaja kar nekaj apartmajev in hotelov, ki nudijo udobne nastanitve nedaleč od morja in plaže. Apartmaji Fiesa bodo torej odlična izbira za udobno in brezskrbno preživljanje dopusta na slovenski obali, zato pohitite s svojo rezervacijo.

Apartmaji Fiesa

apartmaji fiesaBooking.comBooking.com

Vremenska napoved za Fieso

Slovenska obala je za Slovence zelo primerna za preživljanje letnega dopusta, saj se praktično z vseh koncev Slovenije ni potrebno voziti daleč. Slovenija je izredno majhna država, ki pa se lahko pohvali s številnimi lepimi lokacijami. Na naši obali lahko najdete veliko lepih plaž, kjer se boste lahko spočili in si napolnili baterije od napornega ritma današnjega življenja. Apartmaji Fiesa bodo odlična priložnost za udoben in miren dopust, vedno pa se lahko odločite tudi za kakšen drug kraj na slovenski obali, saj imamo kar nekaj lepih krajev, kjer lahko preživite svoj dopust. Če se boste odločili za najem apartmaja v Izoli ali najem apartmaja v Piranu, Portorožu, Kopru, na Debelem rtiču ne boste prav nič zgrešili. Vse te lokacije ponujajo različne turistične nastanitve, ki jih lahko najamete skozi vse leto.

Ugodni apartmaji Fiesa

Če iščete ugoden apartma v kraju Fiesa bo najbolje, da se za rezervacijo odločite že nekaj mesecev pred vašim prihodom. Če boste Fiesa apartma rezervirali oz. poizkušali rezervirati le nekaj dni ali tednov pred vašim prihodom in še posebej, če se bo vse to dogajalo v času glavne turistične sezone, potem ne pričakujte, da boste na trgu našli še kakšno ugodno ponudbo, saj bodo lastniki apartmajev in ostalih turističnih nastanitev najverjetneje cene precej dvignili.

fiesa apartmaji

Slika je simbolična

Apartmaji Fiesa po ugodnih cenah se dobijo, je pa ponudba omejena in zato je pametno o rezervaciji razmišljati že nekaj mesecev prej. Rezervacija apartmaja nekaj mesecev v naprej je postala tako ali tako že neke vrste nuja. Tudi na Hrvaški obali je povpraševanje po apartmajih in ostalih turističnih nastanitvah zelo velika, zato nikar ne čakajte do zadnjega, če le imate to možnost. Tisti med vami, ki običajno do zadnjega ne veste, kdaj si boste lahko vzeli dopust imate s tem seveda težave in boste bolj težko svoj dopust planirali nekaj mesecev v naprej, toda za vse ostale, ki si svoj dopust določite nekaj mesecev prej, bo najbolje, da si Fiesa apartma rezervirate čimprej, ker imate to možnost.

Kaj Fiesa ponuja svojim obiskovalcem?

Fiesa je majhen kraj v neposredni bližini morja. Fiesa ima zelo lepo urejeno plažo in če to plažo primerjamo z ostalimi na slovenski obali, lahko brez večjih zadržkov trdimo, da spada med boljše. Apartmaji Fiesa niso edina možnost, ki jo imate za najem, pač pa se lahko odločite za preživljanje svojega letnega dopusta tudi v kampu Fiesa. V kolikor svoj letni dopust raje preživljate v naravi, v kolikor vam kamp prikolica ali šotor zadoščata in niste oseba, ki bi potrebovala nek luksuz, potem je kamp Fiesa vsekakor za vas optimalna izbira. Cene v kampu so nižje, kot če bi se odločili za apartma Fiesa, je pa seveda stopnja udobja in količina razpoložljive opreme v kampu bistveno manjša, kot če se odločite svoj dopust preživeti v apartmaju oz. hotelu.

Apartmaji Fiesa svojim obiskovalcem nudijo odlično izhodiščno točko za obisk ostalih krajev na slovenski obali. Slovenska obala je relativno majhna in z osebnim avtomobilom, motorjem ali celo kolesom so praktično vsi kraji na dosegu roke. Če se boste po slovenski obali vozili z osebnim avtomobilom, boste v zelo kratkem času lahko prišlo praktično do vsakega večjega mesta na obali. Če se boste odločili za raziskovanje teh krajev s kolesom, bo potrebno nekaj več časa, so si pa kraji med seboj zares tako blizu, da so tudi s kolesom brez večjega napora dosegljivi.

Apartmaji Fiesa: oprema, ki je dobro, da jo imajo

Če se odločate za najem apartmaja, si najverjetneje želite, da bi vam bilo na dopusti čim bolj udobno, lahko bi kar rekli, da si želite, da bi vas v apartmaju čakalo vse, kar tudi doma uporabljate za udobno in kakovostno bivanje. Apartmaji Fiesa so po večini opremljeni z vso opremo, ki jo povprečen človek potrebuje za normalno bivanje. Drži pa dejstvo, da je od vsakega posameznika odvisno, kaj od apartmaja pričakuje, kakšno opremo bi rad imel itd. V Fiesi se lastniki apartmajev zavedajo, da mora biti oprema kakovostna in da morajo biti njihovi apartmaji lepo urejeni, saj v nasprotnem primeru ne morejo pričakovati, da bodo na današnjem, zelo zahtevnem trgu sploh lahko konkurenčni. Če boste najeli apartma v Fiesi in nimate nekih posebnih zahtev, potem verjamemo, da vam bo oprema zadoščala za udobno preživljanje vašega letnega dopusta.

oprema apartmajev v fiesi

Slika je simbolična

Apartmaji Fiesa so po večini opremljeni s kuhinjo, kjer si boste lahko pripravljali svoje najljubše jedi, vsi apartmaji imajo urejeno kopalnico in spalnice za počite. Nekateri apartmaji imajo tudi lepo urejen dnevni prostor, kjer se boste lahko v primeru slabšega vremena družili s svojimi prijatelji, znanci ali družino. V kolikor pa ste oseba, ki ima nekoliko višje zahteve, potem bo najbolje, da se za rezervacijo apartmaja Fiesa odločite čimprej, ko bodo razpoložljive še skoraj vse turistične kapacitete v tem kraju. Tako boste imeli priložnost, da rezervirate apartma, ki je luksuzno opremljen, ki ima nekoliko več opreme od povprečnih apartmajev in se morda celo nahaja na atraktivni lokaciji. Drži pa dejstvo, da je cena najema takšnega apartmaja v primerjavi s povprečnimi apartmaji bistveno višja.

Na kateri lokaciji se nahajajo najboljši apartmaji Fiesa?

Verjamemo, da si vsak, ki se odpravlja na morje na dopust želi, da bi lahko bival v apartmaju, ki se nahaja na čim bolj atraktivni lokaciji. V Fiesi se najde kar nekaj apartmajev, ki se lahko pohvalijo s čudovitim pogledom na morje, prav tako pa se najde kar nekaj apartmajev, ki se nahajajo na mirni, nekoliko odmaknjeni lokaciji. Ti apartmaji bodo nekoliko bolj primerni za obiskovalce, ki imajo na dopustu radi mir. Običajno se za najem teh apartmajev odločijo bolj starejši ljudje, ki potrebujejo mir in tišino.

No, če ste oseba, ki želi svoj dopust preživljati v apartmaju s pogledom na morje, potem vam ponovno svetujemo, da z rezervacijo pohitite, saj takšnih apartmajev v Fiesi ni ravno veliko na voljo in ker so to apartmaji, ki gredo zelo hitro v promet morate z rezervacijo zares precej pohiteti. Apartmaji Fiesa s pogledom na morje vam bodo omogočili, da boste lahko zjutraj na terasi spili jutranjo kavo ob prekrasnem pogledu na morje, zvečer pa boste lahko na terasi uživali ob romantičnih sončnih zahodih, ki so na slovenski obali zares nekaj čudovitega. Sončni zahodi na slovenski obali vzbudijo občutek romantike in vsekakor je to nekaj, česar ne želite zamuditi.

Apartmaji Fiesa: okoliški kraji za raziskovanje

Če se odpravljate v Fieso na letno dopust in če ste oseba, ki ima rada raziskovanje okoliških krajev vam na slovenski obali le teh ne bo kar tako hitro zmanjkalo. Če vam bodo apartmaji Fiesa nudili prenočišče oz. izhodiščno točko za raziskovanje, potem se boste kar peš lahko odpravili v mesto Piran, ki se nahaja le nekaj minut hoje ob morju. Sprehod ob morju je zares nekaj posebnega in svetujemo vam, da se v Piran vsekakor odpravite peš, kot pa da se usedete v svoj avtomobil in se tja odpeljete. Celotno doživetje bo precej drugačno – boljše. Poleg Pirana se relativno blizu nahaja tudi mesto Portorož, ki svojim obiskovalcem obljublja živahno nočno življenje, lepo in zelo dolgo plažo, kjer se boste lahko naužili toplega sonca in morja. V Portorožu se nahaja veliko hotelov in restavracij, kjer si boste lahko privoščili okusen obrok, predlagamo pa vam tudi, da si na eni izmed mnogih stojnic kupite okusen sladoled, v katerem boste lahko uživali med hojo ob morju.

Apartmaji Fiesa nudijo dobro izhodišče tudi za obisk mesta Koper, kakšen dan se lahko zapeljete tudi na Debeli rtič, kjer so prav tako zelo lepo urejene plaže. Na Debelem rtiču se ob plaži nahaja tudi zelo veliko sence, ki jo nudijo mogočni borovci, kar je v vročih poletnih dneh še kako dobrodošlo.

Sklep

Če vas zanimajo apartmaji Fiesa, ker bi radi na tej lokaciji preživeli svoj letni dopust vsekakor pohitite z rezervacijo, saj je količina omenjenih apartmajev v Fiesi omejena in če boste predolgo čakali se lahko zgodi, da boste ostali praznih rok. Apartmaji Fiesa se v primeru pravočasne rezervacije lahko dobijo po relativno ugodnih cenah, zato se poizkušajte za vaš naslednji dopust organizirati čimprej. Če boste najeli Fiesa apartma vam bo le ta nudil izjemno dobro izhodišče za obisk vseh bolj znanih krajev na slovenski obali, zato vam krajev za raziskovanje nikakor ne bo zmanjkalo. Fiesa je že sama po sebi zelo primerna za preživljanje letnega dopusta, saj ima lepo urejeno plažo, kjer se boste lahko naužili poletnega sonca in morja. Fiesa omogoča tudi izlete do bližnje Hrvaške, ki je od Fiese oddaljena le nekaj kilometrov. Želimo vam prijeten in miren oddih.

Kaj je dobro vedeti?

Koliko stanejo apartmaji v Fiesi?

Cena apartmajev v Fiesi in ostalih krajih na slovenski obali se med posameznimi nastanitvami precej razlikuje. Cene se običajno v sezoni gibljejo nekje med 50 - 150 € na noč. Cena je precej odvisna od tega, kje sam apartma najemate in kako dobro je opremljen.

Kakšno vreme lahko pričakujete v Fiesi?

Če se odpravljate v Fieso na dopust, vas bo zagotovo zanimalo, kakšno vreme lahko pričakujete. Slovenska obala se lahko pohvali s precej ugodno klimo, v poletnih mesecih pa lahko pričakujete veliko sonca. Dejstvo pa je, da je vedno najbolje pred odhodom preveriti napoved, da boste bolj točno vedeli, kaj lahko pričakujete.

Kako so opremljeni povprečni apartmaji v Fiesi?

Večina apartmajev, ki smo jih imeli priložnost videti, so lepo opremljeni. Imeli boste vso opremo, ki jo potrebujete za nepozaben oddih. Seveda je veliko odvisno tudi od vaših pričakovanj, toda za povprečnega uporabnika bo večina apartmajev najverjetneje čisto vredu izbira.

Koliko prej je potrebo rezervirati apartma v Fiesi?

Slovenska obala je med turisti zelo priljubljena, zato se tudi apartmaji kar hitro oddajo. Pohitite z rezervacijo, da ne boste na koncu ostali brez rok. Nekaj mesecev v naprej je dobro opraviti rezervacijo, se pa verjetno vedno lahko najde nekaj tudi le za nekaj dni v naprej, toda izbira bo običajno v takšnih primerih precej manjša, kot bi lahko bila sicer.

4.7/5 - (4 votes)