Priljubljene destinacije

Najbolj priljubljene destinacije v Sloveniji ta hip. Pohitite z rezervacijo vaše namestitve, saj je kapaciteta prenočišč v teh krajih omejena.
kranjska gora

Kranjska gora

Idealna lokacija za obisk v vseh letnih časih. Poleti lahko uživate v čudoviti naravi, pozimi boste uživali v pravi zimski idili. Prehodna obdobja lahko pričarajo čudovite barve narave, ki se vam bodo za vedno vtisnile v spomin.

izola morje

Izola

Odlična lokacija za preživljanje poletnih počitnic tik ob morju. Idealna lokacija za vse, ki imate družine z majhnimi otroci, ki bodo lahko uživali v nizki vodi v Simonovem zalivu. Prav tako odlična lokacija za vse, ki iščete sprostitev ob morju.

bohinjsko jezero

Bohinj

Eno najlepših jezer v Sloveniji, kjer boste lahko uživali v čudoviti neokrnjeni naravi. Bohinj je idealna lokacija vse, ki iščete sprostitev v naravi, kot tudi za vse tiste, ki bi radi svoje počitnice preživeli nekoliko bolj aktivno.

Priporočene aktivnosti

Aktivnosti, ki vam jih vsekakor priporočamo, da jih preizkusite pri nas v Sloveniji. Odlične ideje za druženje z vašimi najbližjimi na aktiven in razburljiv način.

Apartmaji Slovenija - rezervirajte zdaj

Ko ste izbrali lokacijo za vaš naslednji izlet je čas, da rezervirate udobno nastanitev, kjer boste imeli na voljo vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice.

Bi raje najeli kočo v naravi?

Ste bolj avanturistične narave in bi svoj oddih raje preživeli nekje v naravi, daleč stran od mestnega vrveža in vsakodnevnih skrbi? Najem koče je lahko odlična rešitev za vse, ki bi za nekaj dni radi pobegnili stran od vseh skrbi, se sprostili in si ponovno napolnili baterije.

Zanimivosti

Redno objavljamo zanimive informacije in novice iz Slovenije s področja turizma, različnih aktivnosti in turističnih nastanitev pri nas.

Sledite nam:

Pogosta vprašanja in odgovori

Spodaj si lahko preberete najpogostejša vprašanja, ki jih prejemamo s strani naših obiskovalcev. Odgovori na vprašanja vam bodo lahko pomagali do boljšega sprejemanja odločitev glede najema apartmaja v Sloveniji.

Kolikšna je povprečna cena apartmajev v Sloveniji?

Na ceno najema apartmajev vpliva zelo veliko različnih faktorjev, zato je zelo težko natančno oceniti, kolikšna naj bi bila neka običajna vrednost najema apartmaja pri nas. Lahko bi rekli, da se cene apartmajev v Sloveniji gibljejo nekje med 50 - 100 € na noč, seveda pa precejšnja odstopanja od te cene obstajajo in žal dejansko niso tako zelo redka. Na ceno apartmaja najbolj vpliva sama lokacija, opremljenost, velikost in pa seveda sezona v kateri apartma najemate.

Kako so opremljeni povprečni apartmaji v Sloveniji?

Moramo priznati, da smo Slovenci kar pridni glede opremljanja in skrbi za čistočo apartmajev. Veliko Slovencev, ki oddajajo svoje lastne apartmaje se zaveda, da bodo lahko to dejavnost opravljali na dolgi rok le v primeru, če bodo imeli lepo opremljene apartmaje, kar pomeni, da se trudijo ohranjati visok standard. Večina apartmajev ima dobro opremljeno kuhinjo, dnevno jedilni prostor, spalnice in kopalnico. Prav tako ima kar nekaj apartmajev na voljo tudi lastno parkirišče. Največ problemov s parkirišči je na obali, zato bodite v tej regiji še posebej pozorni, ko najemate apartma.

Koliko v naprej je pametno rezervirati apartma?

V Sloveniji je povpraševanje po turističnih nastanitvah bistveno večje, kot si večina predstavlja. Povpraševanje ni veliko samo s strani tujih turistov, pač pa se čedalje več Slovencev odloča za najem apartmaja v Sloveniji, saj je tudi pri nas mogoče preživeti dopust na zelo prijeten in zabaven način. Svetujemo vam, da apartma najamete vsaj nekaj mesecev pred vašim prihodom in si tako zagotovite, da boste lahko svoj dopust preživeli točno tam, kjer si to najbolj želite. Če boste čakali do zadnjega se lahko hitro zgodi, da boste ostali praznih rok ali pa boste morali sprejemati kompromise glede lokacije oz. same nastanitve.

Kje v Sloveniji se apartmaji najhitreje oddajo?

V Sloveniji se najhitreje zapolnijo turistične kapacitete na obali (v poletnih mesecih), saj želi v Sloveniji letni dopust preživeti čedalje več ljudi. Prav tako je povpraševanje po apartmajih in hotelih zelo veliko na Gorenjskem. Turistično dobro poznani kraji, ki so najbolj na udaru so Kranjska gora, Bohinj in Bled.