Poiščite popolno hišo z bazenom v Goriških brdih za najem po vašem okusu!

Goriška brda svojim obiskovalcem ponujajo prekrasno pokrajino, priložnost za obisk številnih priznanih vinskih kleti, degustacije odličnega vina, prav tako boste v teh krajih srečali prijazne in zelo gostoljubne ljudi, navsezadnje pa boste lahko prespali v prekrasnih apartmajih ali vilah, ki bodo poskrbele, da bo vaše bivanje zares vrhunsko. Goriška brda hiša z bazenom bo super izbira za vse, ki vam nekaj pomeni kakovost nastanitve. Goriška brda sicer ponujajo številne kakovostne in lepo urejene nastanitve, toda Goriška brda hiša z bazenom je običajno najbolj priljubljena izbira, to pa zato, ker so takšne hiše zelo slikovite in prijetne za bivanje. V taki hiši boste Goriška brda doživeli res v tisti pravi, tradicionalni luči. Ponudbo kakovostnih nastanitev, ki jih boste lahko najeli se nahaja nekoliko nižje.

goriška brda hiša z bazenom

Goriška brda apartma z bazenom vam ponuja odlično priložnost za popoln oddih. Če se boste odločili za najem apartmaja, hiše ali vile z bazenom, boste lahko uživali v prekrasnih pogledih na Goriška brda kar iz bazena. To bo zagotovo zelo prijetna izkušnja, ki je ne boste nikoli pozabili. Če se zanimate za Goriška brda apartma z bazenom, boste našli kar nekaj dobrih predlogov na tej podstrani. Za vas smo pripravili ponudbo, ki je po našem mnenju zelo kvalitetna, same cene teh nastanitev pa tudi niso previsoke.

Če vas zanima najem vile Goriška brda boste prav tako lahko v nadaljevanju tega prispevka našli nekaj ponudbe, ki vam bo verjetno (vsaj upamo) pisana na kožo. Za vas smo izbrali nekaj vil, ki so v Goriških brdih na voljo za najem. Nekatere imajo na voljo tudi bazen, zato smo se odločili, da jih vključimo na to podstran, ki je prvotno namenjena nastanitvam z bazenom in ne vilam kot takim.

Odlično za pare

Hiše z bazenom v Goriških brdih so zelo romantične in bodo zagotovo navdušile še tako zahtevne obiskovalce.

Odlična izbira za družine

Goriška brda hiša z bazenom bo izjemno primerna tudi za družine, saj bodo nad bazenom otroci še kako navdušeni.

Veliko prostora

Če se odločite za najem vile Goriška brda boste imeli na voljo zelo veliko prostora za več udobja.

Bazen za popoln oddih

Če bi se želeli maksimalno sprostiti, vam bo bazen pri tem zagotovo priskočil na pomoč.

Možnost priprave hrane po lastnem izboru

Če se boste odločili za najem hiše, vile ali apartmaja boste imeli na voljo lastno kuhinjo za pripravo jedi.

Apartmaji Slovenija - rezervirajte zdaj

Ko ste izbrali lokacijo za vaš naslednji izlet je čas, da rezervirate udobno nastanitev, kjer boste imeli na voljo vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice.

Vpišite ime kraja, kjer bi radi najeli apartma:Booking.comBooking.com

Hiše z bazeni v Goriških brdih za najem po našem izboru:

goriška brda apartma z bazenom

Kaj vse vam ponuja Goriška brda hiša z bazenom?

Če se odpravljate na izlet ali morda celo nekoliko daljši oddih, vas bo skoraj zagotovo zamikal obisk vsaj ene izmed izjemno priznanih in kakovostnih vinskih kleti, ki se nahajajo v teh krajih. Goriška brda so znana po odličnih vinih, ki si jih boste lahko privoščili. Če se boste odločili za najem hiše, apartmaja ali vile v Goriških brdih, boste skoraj zagotovo nastanjeni v neposredni bližini vsaj ene izmed vinskih kleti, kar predstavlja veliko prednost. Hitro se namreč zgodi, da nekoliko pregloboko pogledamo v kozarec in je nato najvarneje domov odpotovati kar peš.

Hiše, ki so na voljo za najem v Goriških brdih in imajo tudi bazen, so v veliki večini kar precej velike. To pomeni, da boste imeli v primeru najema kar precej prostora na voljo in to bo zagotovo vplivalo na kakovost in udobje samega bivanja. Najem vile Goriška brda vam ponuja še toliko več, saj imate na voljo tudi kar nekaj lepih balkonov iz katerih se razprostira zelo lep razgled (vsaj v večini primerov). V kolikor se boste odločili za takšen najem, lahko pričakujete da boste z nastanitvijo izjemno zadovoljni, saj vam tovrstne nastanitve v Goriških brdih ponujajo zelo veliko.

Verjetno je bazen pri prav vsaki turistični nastanitvi, ki jo lahko najamete tista pika na i, ki mnoge prepriča, da se odločijo prav za določeno nastanitev. Svetujemo vam, da tudi sami razmislite o najemu nastanitve z bazenom, saj je bazen zelo velika dodana vrednost vsaki nastanitvi, saj ji doda nove »razsežnosti«. V kolikor se boste odločili za najem hiše, apartmaja ali vile z bazenom v Goriških brdih boste lahko med plavanjem v bazenu uživali v prekrasnih razgledih, ki jih ta pokrajina ponuja. Ni ga boljšega kot plavanje v bazenu s pogledom na razgibano, zeleno obarvano pokrajino, ki je zapolnjena z lepo urejenimi vinogradi na katerih vzgajajo grozdje za pridelavo vina. Takšne nastanitve so seveda nekoliko dražje, toda po našem mnenju je prav vsak evro vredno nameniti za takšno izkušnjo, saj se vam bo za vedno vtisnila v spomin.

Komu svetujemo najem vile Goriška brda?

Vile v Goriških brdih najpogosteje najemajo družine, ki želijo dopust preživeti na TOP lokaciji in spati v zares vrhunski nastanitvi. Vil je v Goriških brdih veliko, le te pa se med seboj tudi precej razlikujejo. Na voljo so vile, ki sprejmejo precej veliko število gostov, kar jih naredi še kako primerne za nekoliko večje skupine ljudi. Na voljo pa so tudi nekoliko manjše vile, ki jih pogosto najemajo manjše družine, saj na voljo ni ravno veliko prostora. Da ne bo pomote – tudi manjše vile so še vedno precej prostorne, toda vseeno ne toliko, kot tiste največje, ki so na voljo.

Najem vile z bazenom v Goriških brdih torej svetujemo družinam, prav tako pa bi takšen najem svetovali vsem skupinam prijateljev, ki bi radi skupaj preživeli nepozaben oddih. V Goriških brdih bodo tudi mladi našli veliko zanimivosti, ki bodo zagotovo pritegnile njihovo pozornost. Če se torej na oddih odpravljate v skupini prijateljev, je lahko vila z bazenom odlična izbira, saj boste imeli na voljo dovolj prostora za udobno bivanje in zabavo.

najem vile goriška brda
goriška brda vinogradi

Zakaj najeti Goriška brda apartma z bazenom?

Goriška brda v Sloveniji veljajo za eno najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Gre za zelo barvito in razgibano pokrajino na zahodu Slovenije, ki jo vsako leto obišče veliko število domačih, kot tudi tujih obiskovalcev. Goriška brda svojim obiskovalcem ponujajo izjemno veliko zanimivega, kar jih najverjetneje tudi vleče na to destinacijo. Gre za destinacijo, ki je zelo dobro poznana po odličnih vinih in zagotovo je to eden glavnih razlogov zakaj se ljudje odločajo obiskati Goriška brda. Goriška brda se lahko pohvalijo z veliko lepega vremena, kar vam bo omogočilo, da boste v lepem vremenu raziskovali te prečudovite kraje.
Goriška brda spadajo med ene najbolj priljubljenih turističnih destinacij v Sloveniji. O tem ni prav nobenega dvoma. Pričakovali bi, da bodo torej cene nastanitev na tej lokaciji drage, kar pa ni v vedno tako. Kar nekaj je nastanitev, ki jih lahko najamete po ugodni ceni, še posebej če se boste odločili za najem apartmaja in ne cele hiše ali vile. Goriška brda apartma z bazenom je morda nekoliko dražja opcija, kot če bi se odločili za apartma brez bazena, toda razlika v ceni spet ni ravno velika, zato bi vam morda svetovali, da se raje odločite za Goriška brda apartma z bazenom, saj vam bo takšna nastanitev ponudila veliko več koristi in na koncu tudi zadovoljstva.
Goriška brda so izjemno primerna za vse, ki radi raziskujete nove kraje. Če ste ljubitelji narave, boste v Goriških brdih zagotovo uživali, saj ponujajo prekrasno naravo, ki jo boste lahko raziskovali. Goriška brda so znana po lepem vremenu, zato lahko pričakujete raziskovanje brez dežnikov in debelejših oblačil. No, to je seveda odvisno tudi od tega, kdaj se boste odpravili v Goriška brda, toda splošno gledano je ta pokrajina znana po lepem in toplem vremenu. V Goriških brdih se nahaja veliko vinogradov, saj velja to območje za zelo vinorodno. Tu bodo na svoj račun prišli tudi vsi ljubitelji fotografije, saj so Goriška brda zares zelo fotogenična.
Ste ljubitelji dobrega vina? Goriška brda so v svetu zlo dobro poznana po odličnem vinu, ki tam uspeva. Vsi, ki imate radi vino boste v Goriških brdih lahko obiskali kar nekaj zelo kakovostnih in priznanih vinskih kleti, kjer se boste lahko v družbi izkušenih vinarjev sprehodili po njihovih vinskih kleteh in degustirali njihova najboljša vina. V kolikor se boste želeli, boste lahko v Goriških brdih tudi najeli vinsko klet, kjer boste lahko organizirali zabavo ali kakšno drugo prireditev. Seveda pa se je v tem primeru predhodno potrebno dogovoriti z lastnikom, da uredijo vse potrebno.
Če ste ljubitelji kulinaričnih dobrot, boste v Goriških brdih prav tako lahko prišli na svoj račun. Obiskali boste lahko zelo priljubljene restavracije, ki strežejo zelo okusne jedi. Samo od vas je odvisno, kakšno hrano boste izbrali, v kolikor pa se boste v Goriških brdih zadržali več dni, pa vam svetujemo, da s hrano malo eksperimentirate in date priložnost lokalnim dobrotam, ki so zares nekaj posebnega. Poleg dobre hrane nikar ne pozabite tudi na kozarec dobrega vina, ki bo pika na i vašemu kulinaričnemu razvajanju. Svetujemo vam, da v restavracijah, ki so nekoliko bolj znane oz. priljubljene nekaj dni v naprej oddate rezervacijo, da boste lahko dobili prosto mizo, saj je v Goriških brdih zanimanje po dobrih restavracijah veliko in hitro se lahko zgodi, da boste ostali brez prostega mesta.

Ne pozabite uživati življenja!

Ste se kdaj ustavili in se zamislili, kako kratka so dejansko naša življenja? Zakaj bi bili tako strogi do sebe in si ne bi vsake toliko privoščili maksimalnega užitka na lokaciji, o kateri smo vedno sanjali? Goriška brda hiša z bazenom oz. najem le te je v večini primerov le to – priložnost za maksimalno uživanje in maksimalno sprostitev. V kolikor razmišljate o najemu takšne nastanitve, vas vzpodbujamo, da opravite rezervacijo, saj bo bivanje v hiši ali apartmaju z bazenom v Goriških brdih zares nepozabna izkušnja.

V Goriških brdih je na voljo kar nekaj hiš oz. apartmajev z lastnim bazenom, vse te nastanitve pa se nahajajo na različnih lokacijah. Kjerkoli se boste odločili najeti apartma ali hišo z bazenom v Goriških brdih verjamemo, da boste maksimalno uživali. Večino nastanitev, ki imajo na voljo tudi bazen se izplača najeti predvsem v poletnih mesecih, še posebej to velja za nastanitve, ki imajo zunanji bazen, saj je v drugih mesecih oz. letnih časih plavanje v zunanjem bazenu praktično nemogoče, saj so temperature prenizke.

Najemite hišo ali apartma v Goriških brdih, ki ima na voljo tudi lasten bazen!

Privoščite si nepozaben oddih v Goriških brdih z najemom hiše ali apartmaja, ki ima na voljo za uporabo tudi lasten bazen. V Goriških brdih se najde veliko takšnih nastanitev, ki bodo kot nalašč za popoln oddih!

Koliko stane najem vile Goriška brda?

Če se boste odločili za najem vile v Goriških brdih morate pričakovati, da cene ne bodo ravno ugodne, saj gre za luksuzno nastanitev. Nekatere vile imajo na voljo tudi lasten bazen - le te imajo cene postavljene še nekoliko višje.

Koliko je v Goriških brdih na voljo za najem hiš z bazenom?

V Goriških brdih je na voljo kar nekaj takšnih hiš, ki bodo odlična izbira za vse, ki dopust radi preživljate v luksuznih nastanitvah. V Goriških brdih se najde tudi nekaj hiš, ki niso ravno luksuzne in imajo tudi svoj bazen. V kolikor imate omejen proračun, s katerim lahko razpolagate, potem je to morda bolj primerna rešitev za vas.

Koliko prej svetujete, da oddamo rezervacijo?

Najem hiše ali apartmaja z bazenom v Goriških brdih je zelo priljubljen. Čedalje več ljudi se odloča za najem takšne nastanitve, zato vam svetujemo, da z rezervacijo pohitite, da ne boste ostali praznih rok.

V katerih mesecih je najbolje najeti takšno nastanitev?

Vsekakor vam svetujemo, da hiše, ki imajo zunanji bazen najemate pretežno v poletnih mesecih, ko so zunaj temperature dovolj visoke, da se je mogoče kopati tudi v zunanjem bazenu. Nekatere hiša ali hoteli, ki imajo na voljo tudi notranji bazen so seveda izjema, vsekakor pa je najem nastanitve z zunanjim bazenom vedno priporočen v mesecih, ko je bazen tudi dejansko mogoče uporabljati.

5/5 - (3 votes)