Apartmaji Bohinj so zelo iskani skozi vse leto, kar nas ne preseneča, saj se nahajajo na eni najlepših lokacij v Sloveniji na sploh. Bohinj je kraj, ki ga obiskovalci zelo radi obiskujejo, saj se nahaja na mirni lokaciji polni naravnih lepot, svojim obiskovalcem pa ponuja številne priložnosti tako za zimske, kot letne aktivnosti na prostem. Apartmaji Bohinj so zelo priljubljeni tako med Slovenci, kot tudi med tujimi obiskovalci, zato pohitite s svojo rezervacijo, da ne boste ostali praznih rok.

Apartmaji Bohinj

apartmaji bohinjBooking.comBooking.com

Vremenska napoved za Bohinj:

Slovenci smo lahko še kako ponosni na Bohinjsko jezero, ki predstavlja pravi čudež narave. Njegova lega med visokimi hribi bo fascinirala še tako zahtevne obiskovalce, njegova kristalno čista voda pa vas bo v poletnih mesecih mamljivo vabila, da zaplavate v enem najlepših jezer v Evropi. Apartmaji Bohinj vam nudijo odlično priložnost za večdnevno bivanje v teh prečudovitih krajih, kjer boste lahko svoj čas preživljali ob različnih aktivnostih, ki so tu na voljo.

Apartmaji Bohinj vam bodo postregli z udobnimi ležišči, dobro opremljeno kuhinjo in kopalnico, v kolikor pa boste imeli srečo in boste pravočasno razmišljali o svoji rezervaciji, boste morda lahko rezervirali enega izmed apartmajev s pogledom na jezero, kar bo predstavljalo piko na i vašemu potovanju. Pogled na jezero ob pitju jutranje kave je zares neprecenljiv.

Apartmaji Bohinj: kakšne so cene?

Če razmišljate o rezervaciji apartmaja v Bohinju, vas najverjetneje zanima koliko denarja boste morali odšteti na noč za najem, kajne? Tudi sami bi vam radi podali čim bolj natančen podatek o ceni, kar pa je žal nemogoče, saj je ponudba apartmajev v Bohinju kar široka, enako pa velja tudi za razpon cen. Cena za najem apartmaja je običajno najbolj odvisna od zahtev, ki jih turisti imajo, saj se v Bohinju lahko najde tako luksuzna ponudba pa vse tja do enostavnejših prenočišč, kjer za luksuz ni poskrbljeno.

Neka groba ocena, ki jo lahko podamo je, da boste našli apartma Bohinj po ceni nekje med 50-100€ na noč. Cena najema je odvisna tudi od meseca v katerem opravljate rezervacijo, kajti poleti v glavni turistični sezoni se cene občutno povišajo. Apartma Bohinj lahko najamete skozi vse leto, naš nasvet pa je, da Bohinj obiščete takrat, ko naj tam ne bi bilo velikega števila obiskovalcev, torej v kolikor je le mogoče se izogibajte dela prostih dni, kot so vikendi, prazniki, počitnice in podobno. Izberite si dan, ko ni pričakovati večjega navala obiskovalcev, saj boste tako lahko bistveno bolj uživali v naravni lepoti, ki jo ti kraji ponujajo.

Kaj si vse lahko ogledate, če najamete apartma Bohinj?

Če ste oseba, ki rada raziskuje nove kraje, če ste oseba, ki ima rada aktivnosti na prostem, če ste oseba, ki ljubi naravo, potem smo prepričani, da boste v Bohinju morali ostati vsaj nekaj dni, da si boste lahko ogledali vse zanimivosti, ki jih ta kraj ponuja. Apartmaji Bohinj vam bodo omogočili, da se boste lahko po napornem raziskovanju okoliških krajev spočili in si napolnili baterije za naslednji dan. Če boste imeli apartma Bohinj rezerviran v samem centru tega kraja, potem boste lahko privarčevali precej časa, saj boste imeli vse ključne stvari na kupu. Restavracije, trgovine, hoteli, turistične agencije in ostalo, vse se nahaja na majhnem radiju, tako da boste imeli vse glavne stvari, ki jih potrebujete na dopustu pri roki, kar vam bo prihranilo dragocen čas, ki ga boste lahko izkoristili med uživanjem vašega dopusta.

Slap Savica

Apartmaji Bohinj vam bodo omogočili obisk enega najlepših slapov v Sloveniji, ki nosi ime Savica. Slap Savica je izjemno priljubljena turistična točka, za katero verjamemo, da bo očarala prav vse ljubitelje narave. Slovenija je dežela, kjer se nahajajo številni slapovi in reke, slap Savica pa po svoji lepoti in priljubljenosti sodi v sam vrh.

slap savica

Do slapa Savica se boste morali povzpeti po kar nekaj stopnicah in po nekaj minutnem vzponu v kar precej strm hrib, se bo pred vami končno prikazal ta mogočen slap, ki se vam bo zagotovo vtisnil v spomin. Pot do slapa je lepo urejena in je primerna tudi za najmlajše. Veliko obiskovalcev s seboj pripelje tudi svoje štirinožne prijatelje.

Po vrnitvi nazaj v »dolino« se boste lahko okrepčali v tamkajšnji restavraciji ali pa se samo osvežili ob mrzlem pivu, ali ogreli ob toplem čaju. Na lokaciji se nahaja veliko parkirišče, zato naj vas ne skrbi glede parkiranja. Spomnite se, da ste na dopustu, kar pomeni, da si ni potrebno delati prevelikih skrbi prav z nobeno stvarjo.

Apartmaji Bohinj omogočajo tudi enodnevni izlet na Bled

 Če se boste potikali po teh krajih in če boste imeli na voljo kar nekaj dni, vam svetujemo, da se odpravite tudi do Blejskega jezera, ki je oddaljen le nekaj kilometrov. Blejsko jezero velja za biser Slovenije, zato si ga preprosto morate ogledati. Drži dejstvo, da je Blejsko jezero precej bolj poseljeno, kot Bohinjsko, precej več je tudi apartmajev, hotelov in ostalih turističnih nastanitev.

izlet na bled

Gre za turistično bolj oblegan kraj, vsekakor pa to ne sme pretehtati odločitve ali se boste odpravili tudi na Bled ali ne. Bled si po našem mnenju mora ogledati prav vsak, saj zares predstavlja pravo umetnino narave.

Apartmaji Bohinj: kaj ponujajo obiskovalcem v poletnih mesecih?

Če boste najeli apartma Bohinj v poletnih mesecih, boste verjetno od vašega izleta kar največ odnesli. Poleti je v teh krajih prav prijetno toplo, pa čeprav se blejsko jezero nahaja na kar visoki nadmorski višini. Blejsko jezero se v poletnih mesecih dovolj segreje, da se je v njem možno tudi kopati. To preprosto morate preizkusiti! Kopanje v jezeru je namreč nekaj čisto drugega, kot kopanje v morju, zato vas vzpodbujamo, da to poizkusite.

bohinj poleti

Nekateri obiskovalci se odločijo, da bodo jezero spoznali na drugačen način in sicer tako, da se bodo po njem zapeljali s čolnom. Veliko obiskovalcev najame čoln na vesla in se odpravi na »izlet«. Blejsko jezero je zelo veliko, zato se boste morali kar potruditi, da si boste lahko le tega v celoti ogledali, drži pa dejstvo, da je veslanje po Bohinjskem jezeru čudovita izkušnja, ki bi jo priporočali prav vsem.

Apartmaji Bohinj so zelo zanimivi tudi za ljubitelje plezanja, saj se skoraj v neposredni bližini jezera nahaja plezalna stena, ki plezalnim navdušencem pričara nasmeh na obraz. Gre za lažjo plezalno steno, na kateri lahko svoje plezalne sposobnosti preizkusijo tudi popolni amaterji, saj ta stena ne velja za preveč zahtevno. Apartmaji Bohinj svojim obiskovalcem v poletnih mesecih torej zares veliko ponujajo. V zimskih mesecih pa apartma Bohinj najpogosteje najemajo obiskovalci, ki se odpravljajo na bližnja smučišča, kjer lahko uživajo v zimskih radostih.

Kako izbrati pravi apartma za vaše potrebe?

Vas skrbi, da ne bi rezervirali apartmaja, ki bi vam nudil vse, kar si želite za udobno in kakovostno preživet dopust? Vsekakor je izjemno pomembno, da najamete apartma Bohinj, ki ima kakovostno opremo, ki ima urejeno parkirišče za vaše vozilo in seveda da se nahaja na lokaciji, ki vam osebno najbolj ustreza.

Apartmaji Bohinj morajo biti opremljeni s kakovostnim pohištvo, brez katerega preprosto ne morete pričakovati udobnega bivanja. Prav tako je zelo dobrodošlo, da imajo apartmaji Bohinj balkon ali teraso, na kateri boste lahko uživali ob občudovanju okoliških hribov in narave. Apartmaji Bohinj morajo imeti dobro opremljeno kuhinjo, saj si boste najverjetneje sami pripravljali vaše najljubše jedi. Brez dobre hrane preprosto ne gre in dopust nikakor ne more biti popoln, če ne boste razvajali tudi svojih brbončic.

Kulinarična razvajanja v Bohinju

Ko boste obiskali enega najlepših krajev v Sloveniji vam svetujemo, da si vsaj en dan privoščite tudi kulinarično razvajanje. Bohinj je znan po nekaj izjemno dobrih restavracijah, kjer boste lahko uživali ob izjemno okusni hrani. Poizkusite vaše najljubše jedi, privoščite si malo eksperimentiranja ali pa se prepustite kuharjem in jim prepustite, da vas presenetijo z jedmi, po katerih je njihova restavracija najbolj znana.

Slovenija se lahko pohvali z nešteto okusnimi jedmi, ki jih preprosto morate poizkusiti. V kolikor boste torej najeli apartma v Bohinju, boste imeli dovolj časa, da si boste izbrali restavracijo, ki bo pritegnila vašo pozornost, nato pa opravite rezervacijo in se odpravite na pravo kulinarično razvajanje. Verjemite – ne bo vam žal!

Apartmaji Bohinj – vrhunska izbira

Po mnenju mnogih je Gorenjska ena najlepših regij v Sloveniji, saj se lahko pohvali s številnimi kraji, ki svojim obiskovalcem vzamejo dih. Če se boste odločili za najem apartmaja Bohinj, ne boste prav nič zgrešili, kajti apartmaji Bohinj svojim obiskovalcem ponujajo zares veliko, prav tako pa svojim obiskovalcem omogočijo enostaven in hiter dostop do številnih, turistično dobro poznanih krajev, ki si jih je vredno ogledati.

Apartmaji Bohinj so zelo iskani, saj je ponudba omejena, zato vam svetujemo, da se čim prej odločite in rezervirate svoj apartma, kajti če boste predolgo čakali vas bodo verjetno drugi prehiteli. Rezervirajte si apartma Bohinj na lokaciji, ki vam je osebno najbolj všeč, predlagamo pa vam, da se zagrebete za apartma s pogledom na morje, saj verjamemo, da bo to pika na i vašemu oddihu v Bohinju. Pitje jutranje kave ob pogledu na jezero, oz. pitje kozarca vina med opazovanjem sončnega zahoda je res nekaj posebnega. Izplača se plačati kakšen evro več za apartma, ki vam to omogoča!

Kaj je dobro vedeti?

Kje v Bohinju se najdejo ugodni apartmaji?

Apartmaji v Bohinju držijo svojo ceno, saj je povpraševanje po njih v teh krajih zelo veliko, zato si lastniki apartmajev lahko privoščijo postavljanje visokih cen. V kolikor bi radi nekaj privarčevali vam svetujemo, da apartma najamete nekoliko bolj stran od glavnega dogajanja. Prav tako bo dobro, če boste rezervacijo opravili nekaj mesecev pred vašim prihodom, ko bodo tisti najcenejši apartmaji še prosti.

Kaj vse si v Bohinju lahko ogledate?

Če se odločite za obisk Bohinja boste skoraj zagotovo lahko zadovoljni z vsem, kar vam ta kraj lahko ponudi. Glavna znamenitost je seveda čudovito jezero v katerem se lahko v poletnih mesecih tudi kopate. Okolica Bohinja je zares nekaj čudovita tudi za kolesarjenje, pohodništvo in športno plezanje. Blizu se nahaja tudi Bled, kar pomeni, da vam bodo apartmaji Bohinj predstavljali odlično izhodišče tudi za obisk tega Slovenskega bisera.

Kako so opremljeni apartmaji Bohinj?

Apartmaji v Bohinju so po večini zelo lepo opremljeni. Lastniki se trudijo za zadovoljstvo svojih strank, kar dviguje standard in samo kakovost turističnih nastanitev v teh krajih. Vsekakor verjamemo, da boste z opremljenostjo in čistočo zelo zadovoljni.

Koliko prej je potrebno rezervirati apartma?

Če svoj dopust planirate nekaj mesecev v naprej vam svetujemo, da opravite rezervacijo apartmaja čimprej. V kolikor te možnosti nimate, potem se boste morali zadovoljiti s tem, kar bo ostalo na trgu, povemo pa vam lahko, da se apartmaji v Bohinju zelo hitro oddajo, zato poizkusite le te rezervirati čimprej. Še posebej v glavni sezoni je v teh krajih kar težko najti prost apartma.

5/5 - (6 votes)