Apartmaji na otoku Pag so zelo primerni za vse, ki iščete namestitev za popoln oddih na Jadranu!

Ste ljubitelji kristalno čiste vode, neskončnih peščenih plaž, ki vam omogočajo enostaven dostop do morja, obožujete naravo in toplino poletnega sonca? Na otoku Pag boste našli vse našteto in še veliko več. Ni čudno, da je otok Pag med Slovenci in ostalimi turisti tako zelo priljubljen, apartmaji Pag pa ena najbolj vročih namestitev na tem otoku v poletnih mesecih. Če z rezervacijo ne boste pohiteli, boste zgolj stežka našli kakšen prost apartma na otoku Pag, saj je povpraševanje iz leta v leto večje. Otok Pag velja za peti največji otok na hrvaški obali in ponuja zares veliko število čarobnih plaž, kjer boste lahko uživali med sproščanjem na toplem soncu in med plavanjem v kristalno čistem Jadranskem morju. Apartmaji Pag vam bodo ponudili udobno namestitev, kjer se boste lahko popolnoma odklopili od hitrega tempa današnjega življenja in si napolnili svoje baterije.

apartmaji pag

Se še odločate, kje na Pagu bi preživeli vaš naslednji oddih? Pag je kar velik otok in svojim obiskovalcem ponuja številne opcije, med katerimi lahko izbirate. Preden se odločite, kje na Pagu boste najeli apartma vam svetujemo, da se vprašate na kakšen način bi radi preživeli vaš naslednji oddih, morda naredite plan aktivnosti in zanimivosti, ki bi si jih na otoku Pag radi ogledali, šele nato pa pričnite planirati na kateri lokaciji boste najeli apartma. Apartmaji na otoku Pag so na voljo za najem praktično povsod in jasno je, da se je turizem v zadnjih nekaj letih na tem otoku uveljavil kot najbolj pomembna gospodarska dejavnost.

Če vas zanimajo apartmaji ob morju Pag, potem vam svetujemo, da rezervacijo oddate kar nekaj mesecev pred vašim prihodom, saj boste le tako lahko našli primeren prost apartma (najverjetneje). Apartma na Pagu lahko najamete na različnih lokacijah. Najbolj priljubljena mesta so zagotovo prav mesto Pag, ki se lahko pohvali z eno najlepših plaž na otoku Pag, prav tako je za turiste izjemno privlačna Novalja, kamp Šimuni (kjer so za najem na voljo mobilne hiške, kamp prikolice in kamping prostori), čedalje bolj obiskana s strani turistov je tudi Metajna, Povljana in številni drugi kraji, ki svojim obiskovalcem ponujajo zares odlično lokacijo za preživljanje dopusta.

Za vse ljubitelje čudovitih plaž

Otok Pag vam ponuja številne zelo lepe in lepo urejene plaže, kjer boste lahko maksimalno uživali svoje proste dni.

Miren otok za popoln oddih

Apartmaji otok Pag so izjemno priljubljeni zato, ker otok Pag ponuja odlično lokacijo za popoln oddih.

Primerno za družine z otroki

Otok Pag velja za miren otok s številnimi plažami, ki so primerne tudi za družine z majhnimi otroci.

Odlična priložnost za aktiven dopust

Apartmaji Pag vam ponujajo odlično izhodiščno točko za številne aktivnosti na prostem.

Odlična lokacija za športni ribolov

Zagotovo ena najboljših lokacij na Hrvaškem za izvajanje športnega ribolova.

Apartmaji Pag

Ko ste izbrali lokacijo za vaš naslednji oddih, je čas, da rezervirate udobno nastanitev, kjer boste imeli na voljo vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice.

Vpišite ime kraja, kjer bi na Pagu radi najeli apartma in izberite želeni termin:Booking.comBooking.com

pag apartmaji

Trije s strani turistov najbolj priljubljeni kraji na Pagu

Mesto Pag leži na izjemno dobri lokaciji, saj se nahaja nekako na sredini otoka Pag. Gre za staro mesto, ki pa je zelo lepo urejeno še danes. Pred leti je v tem mestu bivalo veliko delavcev iz bližnjih solin, ki so mimogrede na Pagu ena izmed največjih znamenitosti. Mesto Pag je med turisti tako zelo priljubljeno tudi zato, ker se lahko pohvali z eno najlepših plaž na otoku Pag, zaradi česar so najverjetneje apartmaji Pag tako zelo priljubljeni. Mestna plaža v mestu Pag je izjemno lepo urejena, zelo dolga in še kako primerna za družine z otroci. V mestu Pag je v poletnih mesecih zelo živahno, zato je bivanje na tej lokaciji lahko zelo prijetno. V koliko pa ste oseba, ki bolj ceni mir v kontrastu z mestnim vrvežem, potem vam svetujemo, da apartma na otoku Pag najamete raje kje drugje.

Novalja je mesto, ki leži na zahodni obali otoka Pag. Gre za mesto, ki je v poletnih mesecih preplavljeno s strani mladih željnih zabave. V bližini kraja Novalja se namreč nahajajo razvpite Zrče, kjer poleti zabavam ni videti konca. Otok Pag je po zabavah v Zrčah znan daleč naokoli, saj tam poleti prirejajo zares nepozabne zabave. Novalja apartmaji so zato v poletnih mesecih napolnjeni predvsem s strani mladih, ki se pridejo na Pag zabavat. To pa pomeni, da boste vsi, ki iščete mir za počitek veliko bolj uživali, če se boste odpravili kam drugam na otoku Pag in kje drugje najeli apartma, saj so Novalja apartmaji v poletnih mesecih v večini napolnjeni s strani mladine, ki je lahko ponoči kar precej glasna.

Zelo lepi apartmaji otok Pag pa se nahajajo tudi v Metajni, ki leži na notranji strani Paške uvale. Metajna je za turiste, ki so željni miru in uživanja v naravi izjemno primerna, saj Metajna velja za miren in lepo urejen kraj v osrčju narave. Metajna ima na voljo zelo lepo urejeno mestno plažo, nedaleč stran pa so vam na voljo tudi dve zelo lepo urejeni blaži in sicer Beritnica in Ručica, ki sta obe izjemno priljubljeni. Gre za plaži, do katerih bo sicer potrebno malo hoditi, ampak vsekakor se bo to izplačalo, saj veljata za ene izmed najlepših plaž na otoku Pag. Apartmaji Pag vam torej v Metajni ponujajo zares veliko in izplačalo se bo apartma najeti v tem mestecu.

Pag apartmaji – zakaj se odločiti za to obliko nastanitve?

Otok Pag apartmaji so najbolj priljubljena oblika nastanitve na tem otoku. Zakaj? Najverjetneje zato, ker apartmaji ljudem še vedno dopuščajo več svobode, kot denimo bivanje v hotelih in podobno. Če boste bivali v apartmaju, boste imeli na voljo lastno kuhinjo in vse ostalo, kar potrebujete za popolnoma svobodno bivanje. Če se boste odločili za najem hotelske sobe, potem boste seveda vezani na njihov »režim«, kar nekaterim ljudem preprosto ne ustreza najbolj.

Če vas zanimajo apartmaji ob morju Pag, potem je to zagotovo oblika nastanitve, ki vam lahko ponudi največ s tega vidika, saj ostale nastanitve na Pagu bolj težko najdete ravno v neposredni bližini morja. Apartmaji, ki se nahajajo v neposredni bližini morja so za obiskovalce toliko bolj zanimivi zato, ker so precej bolj romantični, praktični in dopust je bolj zanimiv, če lahko kadarkoli, ko vam to zapaše oblečete kopalke in skočite v morje. Na otoku Pag je na voljo zelo veliko število apartmajev, ki se nahajajo v neposredni bližini morja. Svetujemo vam, da si poiščete takšen apartma in ga hitro najamete, saj so to eni najbolj priljubljenih apartmajev, ki gredo hitro v promet.

otok pag apartmaji
apartmaji ob morju pag

Na kaj biti pozoren pred najemom apartmaja na Pagu?

Pag apartmaji se nahajajo na zelo veliko lokacijah. Nekateri se nahajajo ob morju, spet drugi se nahajajo nekje zelo daleč stran itd. Kje boste najeli apartma je običajno odvisno predvsem od vaših osebnih preferenc in tudi cene, ki jo je za posamezen apartma potrebno plačati. Na Pagu imate na voljo za najem apartmaje, ki se nahajajo na zelo veliko različnih lokacijah. Lahko najamete apartma Pag čisto ob morju, ali pa nekje povsem na samem, kjer boste lahko uživali v miru in tišini. Opozorili bi vas radi, da so nekateri apartmaji na otoku Pag kar precej stran od morja, kar običajno ljudem ne ustreza preveč, zato bodite pozorni kje apartma najemate, da ne boste na koncu razočarani.
Apartmaji Novalja veljajo za bolj priljubljene predvsem med mladimi, to pa zato, ker se nahajajo zelo blizu Zrč, kjer se poleti odvijajo neskončne zabave. Veliko mladih na Pag pride prav s tem namenom, torej zaradi zabave. Če se boste na Pag odpravili na dopust, se pravi v mir in tišino, potem se apartmajev v Novalji raje izogibajte. Saj nočemo reči, da so apartmaji slabi ali kaj podobnega, želimo le izpostaviti, da Novalja na Pagu ne velja ravno za kraj, ki bi bil znan po miru in tišini.
Pag apartmaji so izjemno priljubljeni, kot smo to v tem prispevku že nekajkrat izpostavili. Običajna praksa je, da se prve rezervacije začnejo enkrat z začetkom leta. To pomeni, da je bolje biti hiter, kot pa dolgo časa čakati, preden oddate svojo rezervacijo. Če boste predolgo časa čakali se lahko zgodi, da bodo ostali samo še slabši ali pa dražji apartmaji, kar pa povprečnemu človeku običajno ni ravno najbolj všeč. Apartmaji Pag naj se torej rezervirajo čimprej, da si boste zagotovili oddih na lokaciji, ki vam je osebno najbolj všeč in po cenah, ki so za vas še sprejemljive.
Apartmaji na otoku Pag so primerni za najem skozi vse leto. Dejstvo pa je, da je največ zanimanja po tovrstnih nastanitvah ravno v času poletja, ko se začne glavna sezona, saj je otok Pag »poletni otok«. Na Pag ljudje hodijo predvsem z namenom, da se odpočijejo in si naberejo nove energije. V zimskih mesecih je na Pagu precej dolgočasno, razen za osebe, ki se radi udejstvujejo v različnih aktivnostih, kot so ribolov, hoja itd. Poletje je torej mesec, ko je na Pagu največja gužva.
Če vas skrbi, da bi na Pagu najeli apartma in vam ta na koncu ne bo všeč je to seveda mogoče. Dejstvo pa je, da so apartmaji na otoku Pag običajno zelo lepo urejeni, tako da ni potrebno preveč skrbeti. Na Hrvaškem je turizem številka ena, kar pomeni, da vsi vlagajo v svoje nastanitve, saj je konkurenca kar velika. Pomembno je, da si apartma prej ogledate na slikah in tako ugotovite, kateri izmed apartmajev bo najbolj primeren za vas. Dejstvo pa je, da vedno obstaja možnost, da z najemom ne boste zadovoljni, toda če se boste pravilno pripravili in si pridobili vse potrebne informacije, potem ni strahu, da ne bi našli apartmaja, ki bo primeren za vas.

Kaj vse vam predlagamo, da si ogledate na otoku Pag?

Otok Pag velja za enega najbolj popularnih otokov za obisk na Hrvaškem. Otok Pag svojim obiskovalcem ponuja toliko zanimivega, da se je včasih težko upreti in ga ne obiskati. Ko boste prispeli na otok Pag, vam najprej svetujemo, da si najamete lep, udoben apartma, ki vam bo služil kot odlična izhodiščna točka za različne namene. Ko se boste udobno namestili v najetem apartmaju pa bi vam prvo svetovali, da oblečete kopalke in skočite v kristalno čisto Jadransko morje, ki kar kliče, da skočite vanj. Nato se lahko za nekaj minut uležete na plažo in se nekoliko odpočijete. Uživajte v toplem poletnem soncu in ob čudovitih razgledih, ki se jim boste težko uprli. Ko pa se boste nekoliko spočili in odklopili od ponorelega sveta pa bo čas, da se odpravite na raziskovanje otoka. Če ste oseba, ki ima rada lepe razglede in hojo v hribe, bi vas povabili, da se odpravite na vrh Sveti Vid, kjer vas bo po dobri uri hoje v ne preveč zahteven hrib pričakal veličasten razgled, ki mu težko kateri drug konkurira. Če se boste na vrh Sveti Vid odpravili zvečer, boste še toliko bolj navdušeni nad razgledom, saj boste morda ujeli enega izmed čudovitih sončnih zahodov – to bo zares nekaj nepozabnega!

Otok Pag svojim obiskovalcem lahko ponudi zelo veliko tudi na področju lepih in lepo urejenih plaž. Ko boste obiskali otok Pag, skoraj morate oditi na mestno plažo v mestu Pag, ki je zares nekaj posebnega, prav tako pa si morate ogledati blaži Beritnica in Ručica, ki se nahajata blizu Metajne. Tam boste lahko naredili nekaj čudovitih fotografij in se kopali v kristalno čistem morju. Na Pagu vam svetujemo, da se odpravite tudi na Mars pohodno pot, ki vam ponuja čudovite razglede in nič kaj preveč zahtevno pot. Ko boste na Pagu, se odpravite tudi do Luna, ki se nahaja na najbolj severnem delu otoka Pag. Tam se nahajaj ogromno starih Oljk, ki si jih je vredno ogledati. Na Pagu obiščite tudi soline, ki so izjemno zanimive, oglejte pa si tudi muzej Paške čipke, ki je ena glavnih značilnosti tega otoka.

Apartmaji Pag so odlična izbira za vse, ki bi radi preživeli nepozaben oddih na otoku Pag.

Apartmaji na otoku Pag so na voljo za najem skozi vse leto, največ obiska pa je na Pagu seveda v poletnih mesecih. Apartmaji so po večini lepo urejeni in moderno opremljeni, po večini pa se nahajajo na lepih in mirnih lokacijah.

Koliko je potrebno odšteti za apartma na Pagu?

Apartmaji na Pagu imajo precej različne cene. Nekateri apartmaji so tudi v glavni sezoni precej ugodni, spet drugi so lahko zelo dragi. Lahko rečemo, da se v glavni turistični sezoni cene gibljejo nekje med 60-200 € na noč, velika večina apartmajev pa ima ceno nekje med 80-100€ na noč.

Ali so apartmaji ob morju Pag bistveno dražji?

Običajno ja, ni pa pravilo. Preverite široko ponudbo apartmajev na naši spletni strani in izberite tistega, ki bo vam osebno najbolj všeč. Če boste izbrali apartma, ki je namenjen za večje število oseb, potem gre seveda pričakovati, da boste morali za apartma odšteti več.

Kdaj je najbolje najeti apartma na Pagu?

Na Pagu je najlepše vreme v glavni turistični sezoni, zato bi predlagali obisk takrat. Je pa res, da je takrat na Pagu tudi največja gneča, zato je Pag morda bolje obiskati enkrat v mesecu maju ali juniju ali pa po glavni sezoni, torej v mesecu septembru, ko je vreme še vedno lahko lepo, turistov pa je bistveno manj.

Katere lokacije na Pagu so najbolj zanimive?

Ko boste na Pagu obvezno obiščite mesto Pag, prav tako svetujemo obisk Luna na severu, obisk Metajne, Novalje in Povljanje. To so vse lepi kraji, ki imajo svojim obiskovalcem veliko za ponuditi.

5/5 - (4 votes)