Privoščite si oddih prepleten s priokusom dobrih starih časov!

Tudi vi pogrešate čase, ko ste kot otrok uživali na kmetiji pri starih starših? Se teh trenutkov z veseljem vedno znova in znova spomnite? O tem z žarom v očeh pripovedujete svojim otrokom? Brezbrižno otroštvo, sobivanje z živalmi, domače dobrote, tekanje po njivah in travnikih, … Kako zelo drugače je vse to danes, kajne? Pa vendar ni tako zelo nedostopno! V nadaljevanju preverite, kako lahko ponovno podoživite kmečki turizem Prekmurje.

Sprostitev sredi neokrnjene narave, popoln oddih v dvoje ali z družino daleč stran od mestnega vrveža, številne možnosti za pohodništvo, kolesarjenje in odkrivanje naravnih znamenitosti. Kmečki turizem Prekmurje ponuja idealno priložnost, da spoznate čaroben svet na podeželju, ljubkujete domače živali, se preizkusite v jahanju konjev, se podate na sprehod po naravi in uživate v lokalnih dobrotah, ki jih domačini pridelajo kar na svojih vrtovih in poljih. Naužijte se svežega zraka, miru in tišine.

kmečki turizem prekmurje

Kmečki turizem Prekmurje bo na oddihu razveselil tudi vaše otroke. Najmlajši se bodo lahko s svojimi vrstniki podružili na rekreacijsko-poučnih delavnicah ali pa bodo spoznali kakšno novo živalico in jo imeli priložnost tudi nahraniti. In to ni vse!

Kmečki turizem Prekmurje vam bo ponudil priložnost naučiti se oziroma spoznati pridelavo in predelavo vrtnin in sadja. Spoznajte (ali podoživite) tradicijo, s katero so odraščali ljudje na podeželju. Naj vaše brbončice razvaja vino, ki ga tu pridelujejo. Uživajte v dobrotah, katerih vonj bo preplavil celotno kmečko kuhinjo in vse ostale prostore. Zbudite se ob zvoku kikirikanja petelinov. Prepričani smo, da vam bo kmečki turizem Prekmurje na oddihu postregel le z najboljšim!

Odlična izbira za pare ali družine

Ne glede na to, ali se boste na oddih odpravili v dvoje ali z družino, bo kmečki turizem Prekmurje poskrbel za nepozabne počitnice.

Oddih v sožitju z neokrnjeno naravo

Pohajkovanje po poljih in travnikih, nabiranje gob v gozdovih, vdihovanje svežega zraka. Kmečki turizem Prekmurje je prava izbira za vse ljubitelje narave.

Domača hrana in degustacija ekoloških dobrot

Kmečki turizem Prekmurje bo vaše brbončice razvajal s široko paleto ekološko pridelane zelenjave in sadja z domačega vrta ter ostalimi domačimi dobrotami.

Prijetnost gostiteljev in domačnost bivanja

Kmečki turizem Prekmurje bo poskrbel, da se boste na oddihu počutili kot doma, gostoljubnost pa vas bo spremljala na vsakem koraku.

Ugodne cene in neposredna bližina

Če boste za svoj oddih izbrali kmečki turizem Prekmurje, vas bo razveselila novica, da zanj ne boste odšteli prav veliko denarja. Za oddih pa ne bo potrebno prečkati meje, saj ga boste preživeli pri nas.

Apartmaji Slovenija - rezervirajte zdaj

Ko ste izbrali lokacijo za vaš naslednji izlet je čas, da rezervirate udobno nastanitev, kjer boste imeli na voljo vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice.

Vpišite ime kraja, kjer bi radi najeli apartma:Booking.comBooking.com

prekmurje kmečki turizem

Zakaj izbrati kmečki turizem Prekmurje?

Kmečki turizem Prekmurje vas bo razvajal z ekološko pridelano hrano. Kaj pravite na degustacijo ekološkega medu, marmelad in sokov, ki jih pridelajo na kmetiji? Po kulinaričnih dobrotah pa prav posebno doživetje pri popoldanskem počitku z apiterapijo ob brenčanju čebel v panju? Bi se prav prileglo, kajne?

Če želite spoznati življenje na kmetiji, spoznati različne živali, kot so čebele, poniji, konji, zajčki, kokoši, prašički, … ki bodo najmlajšim (in odraslim) pričarali nasmeh na obrazu, pomagati pri vsakdanjih opravilih in uživati v aktivnih počitnicah, je kmečki turizem Prekmurje prava izbira za vaša naslednja nepozabna doživetja.

Ker ne vemo, kako bo v prihodnosti s potovanji v tujino, je kmečki turizem Prekmurje idealna priložnost, da se odpravite na raziskovanje naše prečudovite dežele in odkrijete še neodkrite kotičke neokrnjene narave. Tako blizu, da je kar škoda, da ne rezervirate vaših počitnic!

Ali je kmečki turizem Prekmurje prava izbira za vas?

Če razmišljate, kam na oddih v dvoje ali na družinske počitnice z otroki, vsekakor priporočamo, da izberete kmečki turizem Prekmurje. Okolica ne slovi le po dobri hrani in vrhunskih vinih, ampak tudi po številnih izletniških točkah, ki so primerne tako za velike kot tudi za majhne. Ker je kmečki turizem Prekmurje raj za družinske norčije, otrokom tako nikoli ne bo dolgčas, saj bodo imeli nešteto možnosti animacije, starši si pa lahko medtem privoščite malo miru zase.

Kmečki turizem Prekmurje je po našem mnenju kraj, kjer bo cela družina lahko uživala v raziskovanju, družinski izleti po okolici pa bodo nepozabna doživetja in prava atrakcija za najmlajše. Če želite svoj družinski oddih aktivno popestriti in najmlajše malo utruditi, vsekakor priporočamo tudi kolesarjenje po poteh, ki so primerne za otroke in tiste bolj izkušene kolesarje. Seveda pa kmečki turizem Prekmurje ponuja tudi številne druge možnosti za rekreacijo, tu so pa tudi številne znamenitosti, ki si jih je vsekakor vredno ogledati.

kmečki turizem - prehrana
kmečki turizem nastanitev

S čim vse vas bo navdušil kmečki turizem Prekmurje?

Ja, res je, kmetije niso ravno hoteli, ki so kategorizirani s petimi zvezdicami, vendar to niti približno ne pomeni, da bivanje na njih ne bo udobno in prijetno! Skromna namestitev sob in ostalih prostorov ne simbolizira tega, da vam bo na oddihu kaj manjkalo. Ravno nasprotno! To vas bo popeljalo v spomine iz otroštva. Spomnili se boste, kako lepo je bilo, ko ste bili na obisku pri starih starših. Domačnost bo preplavila vašo dušo in prepričani smo, da vam ne bo žal, da ste se odločili za tako vrsto oddiha.
Za oddih na kmečkem turizmu Prekmurje ne boste odšteli pravega premoženja, kot bi to sicer storili v primeru izbire visoko kategoriziranega hotela. Kmečki turizem Prekmurje vas bo presenetil z zelo ugodnimi in dostopnimi cenami za vsak žep.
Če ste tudi vi naveličani mestnega vrveža in bi radi spočili telo in duha, potem izkoristite priložnost za oddih v naravi, kjer vas bo pričakala neskončna tišina in veliko miru. Upamo si trditi, da se boste na teh počitnicah neverjetno dobro odpočili in si boste nabrali moči za nadaljnje podvige. In to ni vse! Ponovno boste navezali stik z naravo in to vam bo zelo dobro delo, boste videli.
Gostitelji vam bodo postregli le z ekološko pridelanimi izdelki z njihove kmetije. Razliko boste opazili že s prvim grižljajem, tu pa so tudi domači sokovi, katerih se boste lahko naužili brez slabe vesti. Kmečki turizem Prekmurje je zagotovo raj za ljubitelje dobre in zdrave hrane. Tu bodo vaše brbončice poplesavale od sreče.
Res je, da kmetije ponujajo mir in zasebnost za vse tiste, ki si želite bolj sproščujočih počitnic, a poleg tega tudi neskončno možnosti za raziskovanje okolice in potepanje po neokrnjeni naravi, kar bo vaš oddih napolnilo tudi s številnimi športnimi aktivnostmi. Za vsakogar se bo našlo nekaj!

Prepustite se novim doživetjem!

Kmečki turizem Prekmurje je zagotovo prava izbira za vse, ki iščete malo drugačen oddih. Dobrodošli vsi ljubitelji narave in dobre hrane. In vsi tisti, ki vas ne moti domač in pristen izgled kmetij, ki vas bo popeljal v preteklost in vas bo obdal s prav posebnim vzdušjem, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu. Vabljeni tudi vsi, ki si želite pobližje spoznati kakšno novo žival in razveseliti svoje najmlajše, ki bodo zagotovo najbolj uživali.

Kmečki turizem Prekmurje bo poskrbel, da bo vaš oddih več kot nepozaben in se boste z veseljem vedno znova vračali nazaj!

Kmečki turizem Prekmurje postaja vedno bolj priljubljen!

Glede na vse našteto, sploh ne preseneča dejstvo, da kmečki turizem Prekmurje postaja vedno bolj priljubljen med iskalci oddiha, zato pohitite, izberite svojo kmetijo, ki vas je najbolj prepričala in rezervirajte oddih še preden vas kdo drug prehiti.

Koliko stane bivanje v kmečkem turizmu Prekmurje?

Cene se razlikujejo od kmetije do kmetije. Vse je odvisno tudi od ponudbe določene kmetije oziroma storitev, ki jih ponuja, in tudi od tega, v katerem letnem času se boste odpravili na oddih. Vendar bo kmečki turizem Prekmurje v vsakem primeru poskrbel za cenovno dostopne in zelo ugodne počitnice.

Za koga vse je primeren kmečki turizem Prekmurje?

Odgovor je precej enostaven! Primeren je tako za starejše kot tudi za mlajše, za pare ali družine. Seveda se na oddih lahko odpravite tudi sami. Skratka, za vse, ki si želijo uživati v naravi in doživeti nekaj novega.

Kako kakovostne kmetije ponuja kmečki turizem Prekmurje?

Zelo kakovostne! Ne glede na to, katero kmetijo izberete za svoj oddih, vam bo kmečki turizem Prekmurje ponudil le najboljše. Zagotovo boste navdušeni.

Kdaj opraviti rezervacijo in kdaj se odpraviti na oddih?

Glede na to, da Slovenija postaja vedno bolj priljubljena destinacija (tako med domačini kot med tujimi turisti), vam svetujemo, da se za rezervacijo odločite čim prej. Če se boste na oddih podali spomladi ali poleti, boste vsekakor imeli več možnosti, da prosti čas preživite na prostem, je pa kmečki turizem Prekmurje zelo priljubljen tudi v jesenskem ali zimskem času.

4/5 - (9 votes)